Emin adımlarla

Emin adımlarla

Türkiye Erkekler Basketbol 2.Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Kağıtspor, İstanbul deplasmanında UPSspor’u 91-71 mağlup ederek namağlup mücadelesini sürdürdü.

İSTANBUL’DA KAZANDILAR
Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde deplasmanda Nazilli Belediyespor’u 71- 60 mağlup ederek kritik bir galibiyet kazanan Kağıtspor, önceki gün İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu’nda İstanbul UPSspor karşısında daha ciddi bir sınava çıktı. İstanbul’da oynanan mücadelenin ilk periyotu başa baş bir mücadele şeklinde geçti ve mavi beyazlı temsilcimiz bu bölümü 18-17 önde kapattı. İkinci çeyrekte rakibi karşısında üstünlük kuran mavi beyazlılar basketbolcular ilk devreyi 40-35 önde tamamlamasını bildi ve soyunma odasına mutlu gitti.
ERZURUM GENÇLİK GELİYOR
Üçüncü çeyrekte oyun üstünlüğünü iyice eline alan mavi beyazlı basketbolcular rakibi karşısında savunma ve hızlı hücumlarda etkili oldu günün yıldız oyuncuları Cihan Amasyalı, Sertay Gürsu, Burak Şaşmaz ve Ömer Bas performansıyla takımına en çok katkı veren isimler oldu. Üçüncü çeyreği 72-46 önde kapatan mavi beyazlı temsilcimiz son periyotta oyun üstünlüğünü iyice eline alarak mücadeleyi 91-70 kazandı. Kağıtspor hafta sonunda İzmit Atatürk Spor Salonu’nda Erzurum Büyükşehir Gençlikspor’u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.