‘Emekliler bu bayramı da buruk geçirecek’

‘Emekliler bu bayramı da buruk geçirecek’

  Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şube Başkanı Ali Tunç, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’da yaşayan 130 binin üzerindeki...

 

 

Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şube Başkanı Ali Tunç, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’da yaşayan 130 binin üzerindeki emeklinin bu yılda Ramazan bayramını buruk bir şekilde geçireceklerini söyledi.

 

BÜYÜK BİR UÇURUM VAR

 

Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’da yaşayan 130 binin üzerindeki emekli, dul ve yetimlerin Ramazan ayında oruçlarını bir çorba veya bir çeşit yemekle açabildiklerini belirten Ali Tunç, “Emekliler, dul ve yetimler zaman zamanda açılan hayır sofralarında iftarlarını açmak zorunda kaldılar. Oysa toplumun küçük bir kısmı ise kuş sütünün eksik olmadığı sofralarda oruçlarını açtılar. Yaşadığımız bu durum toplumun arasındaki büyük uçurumu gözler önüne sermiştir” diye belirtti.

 

ÜLKEMİZDE VE DÜNYADA SULH OLSUN

 

 

Ramazan ayında da İslam dünyasının büyük acılar yaşadığını açıklayan Tunç, “Bu kutsal ayda bile birçok Müslüman ülkede kan ve gözyaşı döküldü. Dileğimiz ve temennimiz odur ki bundan sonra hem ülkemizde hem de komşu ülkelerimizde kan ve gözyaşı akmasın. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi hem ülkemizde hem de dünyada sulh olsun. İnsanlar bayramlarını huzur ve güven içersinde kutlasınlar. Adil ve adaletli bir paylaşım olsun. Huzur ve güven içersinde bir ülke ve dünyada yaşayalım” şeklinde görüş ifade eden Ali Tunç, “Bu duygu ve temennilerle tüm ülkemizin ve Müslümanların Ramazan bayramını kutluyorum” şeklinde görüş ifade etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.