“Emekçiler, kendine sahip çıkana sahip çıkmalıdır”

“Emekçiler, kendine sahip çıkana sahip çıkmalıdır”

  CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç,  Türk Metal Sendikası Gebze 1. Nolu Şube Başkanı Şeref Özcan’ı ziyaret etti.  İlçe...

 

 

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç,  Türk Metal Sendikası Gebze 1. Nolu Şube Başkanı Şeref Özcan’ı ziyaret etti.  İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Ali Babur ve Osman Türk ile Kadın kolları Başkanı ve Belediye meclis üyesi adayı Türkan Kılıç, Meclis üyesi aday adayları Âdem Kılıç, Kemal Çataltepe ve Hüseyin Tarakçı da eşlik etti.

 

 

Ziyarette konuşan Timur Koç, “Emek yüce değerse, emeğin yaratıcılarının hakları da yücedir. Onun savunulması, onun için mücadele edilmesi de aynı derece de değerlidir. Bu bakımdan sendikalar kutsal bir görev yürütmektedir. İşçilerin sendikalarına sahip çıkması gerekir. Sermaye nasıl kendisini savunuyorsa, emekte kendisini örgütlü gücü ile savunması gerekir. Bu yüzden, işçiler sendikasızlaştırma ve yalnızlaştırma operasyonlarına karşı mücadele etmelidir. Emekçiler CHP’ye sahip çıkmalıdır” dedi.

 

İŞÇİLER SENDİKALARIANA DAVET ETTİ

 

Türk Metal Sendikası Gebze 1. Nolu Şube Başkanı Şeref Özcan ise,  “Bizim siyasi görüşümüz yok. Biz emeğin ve işçinin yanındayız. İşçi hakları ve iş için her şeyi göze alırız. Ülkemizde 560 bin taşeron var.  Milyonlarca işçi var ama toplam sendikalı işçi sayısı 700 bin civarında. İşçiler sendikalarına sahip çıkmalıdır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.