Emekçi dostu sanatçı tüm Gebzeliler için geliyor

Emekçi dostu sanatçı tüm Gebzeliler için geliyor

Gebze Bölgesi’nde Flormar, Baldur ve Migros Depo direnişleri ile Cargill işçilerinin Bursa-İstanbul yürüyüşünde destekleriyle iz bırakan sanatçı Haluk Levent, Gebze Belediyesi Yaz Konserleri’nin finalinde bu sefer tüm Gebzeliler için söyleyecek

Ülkemizin gerek toplumun geneline yönelik sosyal destek faaliyetleri gerekse emek hareketine verdiği destekle geniş kesimlerin beğeni ve takdirini toplayan, sevilen sanatçı Haluk Levent, 13 Ağustos Cumartesi günü akşamı saat 21.00’de, Mevlana Kapalı Halk Pazarı’nda, Gebze Belediyesi Yaz Konserleri’nin bu yılki finalinde sahne alacak.

GEBZE’DE DE DERİN İZLERİ VAR

Dayanışma, sevgi ve paylaşmaya dayalı iyilik hareketi AHBAP’ın da kurucusu olan Haluk Levent, ülke genelinde emekçilerin grev ve direnişlerine ama yerinde ziyaretle, ama arabulucuğu üstlenerek destek oldu, iz bıraktı. Gebze Bölgesi’nde de bilinen üç direniş ve Gebze’den geçen bir yürüyüşte emekçilerin yanında yer aldı.

haluk-levent-1.jpg

Her ziyaretinde bir tepsi baklava getirmeyi ihmal etmedi.

CARGİLL’İN BURSA-İSTANBUL YÜRÜYÜŞÜ

haluk-levent-4.jpg

2018 yılının eylül ayında sendikal haklarını kullandıkları gerekçesiyle işlerine son verilen Bursa’nın Orhangazi ilçesindeki Cargill işçilerinin fabrika önünden İstanbul’daki firma merkezine yürüyüşleri Gebze’den de geçti. Bir gece Gebze’de, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda konaklayan işçilere konuk oldu. Moral verdi.

FLORMAR’DA MİNİ KONSER

haluk-levent-7.jpg

Yine Eylül 2018’de efsanevi Flormar direnişine orkestrasından iki keman virtüözü ile birlikte katılıp sevilen eserlerinden bir kaçını direnişteki işçiler ile birlikte seslendirdi. 10 ay süren direnişte işçi çocuklarının öğrenci çocuklarına AHBAP Platformu üzerinden ayni destekte bulundu.

BALDUR VE MİGROS DEPO

haluk-levent-kapak.jpg

25 Ocak 2021’de Çayırova Şekerpınar’da aynı gün içinde Baldur Süspansiyon’ndaki greve dönüşen direnişle Migros Depo direnişinin işçilerine konuk oldu. Migros Depo’da çözüm için arabuluculuğu üstlendi.

haluk-levent-2.jpg

Sevilen sanatçı Gebze Belediyesi Yaz Konserleri’nin 13 Ağustos Cumartesi günü akşamı gerçekleşecek finalinde tüm Gebzeliler için sahne alacak. Konsere Gebzeli emekçilerin de yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.