Emek ve İnönü’de sorunun takipçisiyiz

Emek ve İnönü’de sorunun takipçisiyiz

Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı sivil toplum kuruluşlarına konuk oldu. STK Birim Başkanı Erdal Durdağ, Emek ve İnönü Mahalleleri’nde bitmek bilmeyen sorunun takipçisi olduklarını söyledi

Saadet Partisi STK (Sivil Toplum Kuruluşları) birimi tarafından kısa süre önce başlatılan ‘STK ziyaretleri’  yoğun şekilde devam ediyor. Saadet Partisi Çayırova STK birim Başkanı Erdal Durdağ ve teşkilat Başkanı Fatih Karabulut tarafından yürütülen çalışmada bölgede hizmet veren il dernekleri ve çeşitli STK kuruluşları ziyaret edilerek beklentileri, vatandaşların ve ilçenin faydasına olan hizmetler noktasında fikir alışverişinde bulunuluyor. Konu ile alakalı partiden yapılan yazılı açıklamada Durdağ şunları ifade etti.

SİNOP DERNEĞİ’NE ZİYARET

“Kısa süre önce bölgemiz ve insanımız için STK birimi olarak başlattığımız bu çalışmada amacımız, kendilerine bağlı binlerce vatandaşımız bulunan il derneklerimiz ve STK kuruluşları ile ortak çalışmalar yürütmek ve onların beklenti ve sıkıntılarını dile getirmektir. Geçtiğimiz günlerde Sinoplular Çayırova dernek Başkanı Muammer Aydın ve derneğimizi ziyaret ettik. En yoğun nüfusa sahip bu il derneğimizin çalışmaları hakkında bilgiler aldık ve faydalı ortak çalışmaları nasıl yaparız bunları konuştuk.

BİTMEYEN ÇİLE ‘EMEK-İNÖNÜ’

‘Yine aynı çalışma kapsamında Emek ve İnönü kentsel dönüşüm derneğini ziyaret ettik. Bu bölgemiz maalesef rant ve sahipsizlik arasında ki çaresizliğe hapsedilmiş. Dernek başkanı Murat Koca ve yöneticileriyle yaptığımız görüşmelerde ortak düşünce toplu konut olabilir ama mağdur olunmamak şartıyla diye belirtiliyor. 610 Adet tapulu yer bulunan bölgede Hali hazırda bölgede olan imar %25 ve ciddi bir sorun teşkil ediyor. Yine dile getirilen iddialar da Belediye tarafından ‘siz buradan çıkın size farklı yer verelim. Bakanlığa gidin anlaşın gelin’ gibi baştan savma yaklaşımlar sergilenmiş. Bu sorun bölgemiz ve insanımız için bir çile hali almıştır. Umarız bir an önce çözüme kavuşturulur. Bunun için bizlerde Saadet Partisi olarak en başından olduğu gibi konunun yine takipçisi olacağız.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.