EMEK PARTİSİ: 'Böyle bir son yaşanmasın diye birlik olalım!'

EMEK PARTİSİ: 'Böyle bir son yaşanmasın diye birlik olalım!'

Emek Partisi, son dönemde yaşanan intiharlara dair açıklamada bulundu. 

Emek Partisi Kocaeli İl Başkanı Arzu Erkan imzalı yapılan açıklamada, "Tek bir işçi, tek bir aile bir daha böyle bir çaresizlik, böyle bir son yaşamasın diye birlik olalım" denildi. 

Emek Partisi Kocaeli İl Başkanı Arzu Erkan imzalı açıklama özetle şöyle: 

"Gazete, radyo ve televizyon bültenlerine 'Bakırköy'de biri çocuk 3 kişi evinde ölü bulundu' haberi düştü... İstanbul Fatih ve Antalya'da yaşanan toplu intihar olaylarının yarattığı travmayı üzerimizden atamadan, yeni bir olayla sarsıldık. Bu kez bir baba, bir anne ve 6 yaşında bir çocuktu hayattan koparılan. Bakırköy'de yaşanan intiharın ardından Başsavcılıkça yapılan açıklamada intiharın nedeni için 'Aşırı derecede borçlanmanın etkisi ile bunalım' denildi. 

KENTİMİZDE SON 1 AYDA 10 İNTİHAR!

AKP iktidarında intihar ederek hayatına son veren yurttaş sayısı resmi rakamlara göre 47 bin 537’ye ulaştı. Buna göre geçtiğimiz 16 yılda günde 8 kişi intihar ederek yaşamına son verdi. Kentimizde ise 11 Ekim ile 15 Kasım arasında 10 kişi intihar ederek yaşamına son verdi.

ÇARE BİRLEŞMEKTİR!
Tüm yaşadığımız bu sorunların tek bir çözümü var, işçiler, emekçiler olarak birleşmek, hakkımız olanın peşine birlikte düşmek. Hepimizin sorunu aynı, hepimizi çıkarı ortak. Emek Partisi olarak tüm emekçileri kendi partisinde örgütlenmeye, insanca bir yaşam için birlikte mücadele etmeye çağırıyoruz. Bu kavga insanca bir yaşam kavgası, bu kavga ekmek kavgası, gelin bu kavgada yan yana olalım. 

Tek bir işçi, tek bir aile bir daha böyle bir çaresizlik, böyle bir son yaşamasın diye birlik olalım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.