Emek Gebze yeni yerinde

Emek Gebze yeni yerinde

Emek Partisi Gebze İlçe Örgütü yeni yerine taşındı. Başkan Hasan Atik son zamanlarda artış gösteren savaş diline karşı barışın dilini yaymayı amaçladıklarını söyledi.

Emek Partisi Gebze İlçe Örgütü, uzun süredir yer aldığı Yeniçarşı’dan Karabakkal Camii yanındaki yeni yerine taşındı. Hacı Halil Mahallesi, 1223 Sokak, Berk İşhanı, No:1 Kat: 4 adresindeki yeni yerde önceki gün partililer ve konuklar ağırlandı. 
KONUKLAR AĞIRLANDI 
CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Emek Partisi MYK Üyesi Tarık Erkan, Kocaeli İl Başkanı Arzu Erkan ve Darıca İlçe Başkanı Orhan Kaya; Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Oğur Aydın, TMMOB MMO Gebze Temsilciliği Başkanı Sinan Yücel, Gebze Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri de yeni yerin açılışına dair düzenlenen sohbete katıldı. 
SAVAŞA KARŞI BARIŞIN DİLİ
EMEP Gebze İlçe Başkanı Hasan Atik açılış gerekçesiyle partililer ve parti dostlarıyla sohbet ortamında bir araya geldiklerini belirterek tüm konuklarına ilgi ve katılımlarından ötürü teşekkür etti. Başkan Atik, ülkemizdeki ve dünyadaki savaş politikalarına karşı barışı nasıl dillendireceklerine, memleketteki işsizliğe karşın ekonomik kriz ve zamlarla nasıl mücadele edeceklerine dair görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Başkan Atik, EMEP Gebze İlçe Örgütü’nün bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da toplumsal muhalefetin dinamiği olmayı sürdüreceğini kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.