“Emanetimizi geri alacağız”

“Emanetimizi geri alacağız”

 CHP Çayırova İlçe Başkanlığından dün basın toplantısı düzenleyen CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, “Ben eminim ki tüm Kocaeli’de...

 

CHP Çayırova İlçe Başkanlığından dün basın toplantısı düzenleyen CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, “Ben eminim ki tüm Kocaeli’de olduğu gibi Çayırova ilçemizde de emanetimiz olan belediyemizi halkın teveccühü ile geri alacağız” dedi.  

 

CHP İlçe Yönetiminin tam kadro katıldığı toplantıda ilk sözü alan İlçe Başkanı Rasim Meriç, öncelikle tüm kadınların “Dünya Kadın Hakları Gününü” kutladı. Çayırova’da yaklaşan yerel seçimlere çok iyi hazırlandıklarını belirten Meriç, “İlçemizde çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. CHP bayrağını belediyeye dikecek ve emanetimizi geri alacağız” dedi.

Konuşmasında ilçe gündemini meşgul eden Kentsel Dönüşüm konusunda değinen Meriç “Önce ki gün çok önemli bir meclis toplantısı yapıladı ve belediye için bir fırsat olan kentsel dönüşümün iptali konusu ne yazık ki AKP’nin oyları ile reddedildi. Bunun vebali sadece başkanda değil aynı zamanda kabul oyu veren AKP’li meclis üyelerindedir. Mevcut başkanın daha önce Şekerpınar’da ki arsalar mevzunda yapmış olduğu hatalar aynen tekrar ediliyor” dedi.

 

PARTİ İÇİ DEMOKRASİ

 

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “CHP kendi içinde barış ortamını yakalamış ve özellikle Kocaeli bölgesinde çok önemli bir parti içi demokrasi örneği göstermiştir. Şu gün itibari ile Kocaeli genelindeki tüm belediye başkan adaylarımız açıklanmış durumda. Bu isimlerin ortaya çıkmasında ise yapmış olduğumuz eğilim yoklamaları etken olmuştur. Biz parti içi demokrasiyi sonuna kadar yaşıyoruz ve bunun gereğini de yapıyoruz. Ben eminim ki tüm Kocaeli’de olduğu gibi Çayırova ilçemizde de emanetimiz olan belediyemizi halkın teveccühü ile geri alacağız” diye konuştu. 

BELEDİYE BORÇ BATAĞINDA

 

 

CHP Çayırova Belediye Başkan adayı Timur Koç ise yaptığı konuşmada ise, “Ben şimdi geçmişte yapmış olduğum projeleri anlatmayacağım, zaten bizim yaptıklarımızın üzerine bir şey ekleyen de yok. Sanayisi ile göz dolduran bir ilçe olan Çayırova’nın borç batağı içerisinde olmasını kim açıklayabilir. Kamuoyunda bahsi geçen 70 Milyonluk bir borç var peki bu kadar geliri olan bir ilçe bunu mu hak ediyor? Sınırları elinden alındığı yetmiyormuş gibi birde hizmetten yoksun kalan Çayırova ciddi anlamda kandırılmıştır. Çayırova gariban ve yoksul bırakılmıştır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.