Elmas ve Arslan’a teşekkür

Elmas ve Arslan’a teşekkür

Gölcükspor yönetimi, kulübe ciddi katkılar sağlayan işadamlarına teşekkür plaketleri verdi.

Başkan Ahmet Şahin ve yöneticiler önceki gün destek veren isimleri işyerlerinde bizzat ziyaret ettiler. İlk ziyaret As Elmaslar Madencilik ’in sahibi İlhan Elmas’a yapıldı. Ardından Astek İnşaat’ın patronu Hüseyin Arslan ziyaret edildi.

BAŞKAN PLAKET VERDİ

Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, maddi anlamda sıkıntılı günlerden geçtiklerini belirterek, “Bu dönem kulübümüze yapılan katkılar çok değerdi. Gerek İlhan Elmas, gerekse Hüseyin Arslan’a duyarlılıkları için teşekkür ediyoruz. Bu kulübün yükünü hep birlikte omuzlamak zorundayız. Tüm Gölcük halkından, işadamı ve esnaflardan güçleri nispetinde kulübe ellerini uzatmalarını bekliyoruz” dedi.

ŞUT ÇALIŞMASI

Bu arada Gölcükspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Önceki güt şut çalışmasına ağırlık verildi. Değişik açı ve pozisyonlardan kaleye şut çalışması yaptı. Şutların isabetli olması teknik ekibi memnun etti. Kondisyon eksiği olan İsmail, Batuhan ve Sercan, antrenör Mustafa Çelik yönetiminde düz koşu yaptı. Kırmızı-Siyahlı ekibimiz bugün akşam saatlerinde ilk hazırlık maçını Kartepe’de Gurbetçiler Karması ile oynayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.