Ellibeş: Türkiye’de Kocaeli’nin Kocaeli’de Gebze’nin yeri ayrı

Ellibeş: Türkiye’de Kocaeli’nin Kocaeli’de Gebze’nin yeri ayrı

AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gebze’deki kongrede önce il geneli 12 teşkilatın, ardından il içinde de Gebze’nin gönlünü okşadı: “Türkiye’de Kocaeli’nin, Kocaeli’de Gebze’nin yeri ayrı

AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş partisinin Gebze İlçe Teşkilatı’nın altıncı kongresinde Gebze İlçe Teşkilatı’na methiyeler düzdü. Ellibeş, “Bilinen bir gerçek var. Partimizin kurulduğu günden bu yana Kocaeli Teşkilatları parmakla gösterilen teşkilatlar arasında yer almıştır. Bu yapı için Gebze’nin yeri apayrıdır. Gebze, bütünü tamamlayan ana unsur olmuş ve her girdiğimiz seçimde liderimize en güçlü desteği vermiş teşkilatlarımızdandır” dedi.

MÜCADELEYE DEVAM

“AK Partililer’in 19 yıldır inandığı yolda birlikte yürüdüğünü” kaydeden Ellibeş ayrıca özetle şunları söyledi: “Liderimizin ortaya koyduğu hedefler dünya tarafından biliniyor. İnandığımız yolda yürürken ne kadar kenetlensek de karşı tarafın tuzakları bitmiyor. Emperyalist güçlerin Türkiye’de hüküm sürmemesi için birlik ve beraberlik içinde liderimizle birlikte inandığımız yolda yürümeye ve mücadele etmeye devam etmeliyiz.”

SEN BEN YOK BİZ VARIZ

Ellibeş sözlerini görevi devreden İrfan Ayar ve ekibine teşekkür ederek ve, “AK Parti’de sen ben yok, biz varız. Eskisi yenisi olmadan hep birlikte bu yolda yürümeyi sürdüreceğiz” diyerek tamamladı. (Haber Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.