Ellibeş partisinin kuruluş yıldönümünü kutladı

Ellibeş partisinin kuruluş yıldönümünü kutladı

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 21'nci kuruluş yıl dönümünü kutlayan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemize ve milletimize hizmet yolculuğumuzda 21 yılı geride bıraktık” dedi.

Girdiği her seçimden birinci parti olarak çıkan, oylarını her seçimde daha da artıran AK Parti’nin bugüne kadar pek çok reforma ve yeniliğe imza attığını ifade eden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 21 yıl önce bugün kurulan AK Parti, eğitimden sağlığa, sanayiden tarıma ülkemizin her alanda kalkınması, büyümesi ve milletimizin refahı için mücadelesine devam ediyor.
YİRMİ YILDA BİNLERCE ESER
“Ayasofya’nın yeniden ibadete açılmasından; Osman Gazi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 1915 Çanakkale Köprüsü, Marmaray, Avrasya, Kuzey Marmara, Güney Marmara otoyolları, Taksim Camii, Atatürk Kültür Merkezi, Millet Kütüphanesi, Ankara Opera Binası, Togg, İHA, SiHA, TİHA, şehir hastanelerini, havaalanlarını ve bunların yanında yüzlerce okul, üniversite, millet bahçesi yapan AK Parti, aynı zamanda milyonlarca yeni istihdam sağlayarak, kayıt dışılığı bitirdi.
HAYALLERİMİZ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ
Dün memur maaşlarını ödeyebilmek için İMF kapısında kredi bekleyen Türkiye’den bugün yüksek enflasyon altında memurunu, işçisini, çalışanını ezdirmemek için her türlü yeni düzenlemeyi rahatlıkla yapabilen Türkiye’ye milletimizin desteğiyle geldik. Esnafımıza, yatırımcımıza sürekli yeni destekler sağladık. Bu yola çıkarken hepimizin ortak hayali büyük ve güçlü Türkiye’yi oluşturmaktı. Bugün bu hayalimize her zamankinden daha yakın olmanın tarifsiz mutluluğu ve onurunu yaşıyoruz. Milletimize efendi değil, hizmetkarız.
Bu anlayışla daha nice AK yıllara ulaşmak dileğiyle, AK Partimizin kuruluşunun 21.yılını tebrik ediyor, ebediyete irtihal eden tüm dava arkadaşlarımızı rahmetle, minnetle yâd ediyorum” dedi.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.