Ellibeş başkanlarla video konferansla görüştü

Ellibeş başkanlarla video konferansla görüştü

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, belediye başkanlarıyla aylık olağan toplantısını video konferansla gerçekleştirdi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığındaki toplantı eksiksiz katılımla gerçekleşti. Bir yılı dolduran belediye başkanlarını başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Başkan Ellibeş, koronavirüs salgınıyla ilgili tedbirleri de konuştu, belediye başkanlarının önerilerini dinledi.

ÜCRETSİZ MASKE DAĞITIMI

Oldukça verimli geçen toplantıyla ilgili açıklama yapan Başkan Ellibeş, şunları söyledi: “Öncelikle milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin mübarek Berat Kandilini tebrik ediyorum. Koronavirüs salgınına rağmen teşkilat çalışmalarımızı eldeki imkanları değerlendirerek ihmal etmeden sürdürüyoruz. Teşkilatımızla ve belediye başkanlarımızla sürekli irtibat halinde, sahada yaşanan sorunları takip ediyoruz. Yaklaşık bir aydır olağanüstü şartlar altında belediyelerimiz milletimizin hizmetinde, büyük bir mücadele veriyor. Bu sürecin devamında neler yapılması gerektiğini belediye başkanlarımızla değerlendirdik. Öncelikli olarak Cumhurbaşkanımızın yaptığı açıklama doğrultusunda toplu alanlarda maske takma zorunluluğu getirildi. Bu konuda fırsatçılığa izin vermemek adına Cumhurbaşkanımız tarafından maskelerin PTT yoluyla ücretsiz dağıtılması kararı alındı. Belediyelerimiz de ilave tedbir olarak her ilçemizde pazar alanları ve toplu yerlerde ücretsiz maske dağıtımlarına devam edecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz günde 17 bin maske üretimi yapabiliyor. Türkiye’de örnek bir çalışma. Bu salgına karşı yapacağımız en büyük mücadele aynı zamanda vatandaşlarımızın ruh sağlığını korumak olmalı. Özellikle sosyal medyada bu konu çok fazla istismar ediliyor.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI TAKİP EDİLSİN

Vatandaşlarımız doğru bilgiye ulaşmak istiyorsa belediye başkanlarımızın sosyal medya hesaplarını takip etsin. Her belediyemiz bu süreçte vatandaşımıza hizmet veren iletişim telefonları da açıkladı. Bir konuda tereddütü olan veya bilgi almak isteyen herkes diğer ilgili kurumlarla birlikte belediyeleri de arayabilir. Hükümetimizin aldığı birçok sosyal yardım kararları var. Bunlarla ilgili kaymakamlıklarımız görevlendirildi. Belediyelerimiz personel anlamında destek sağlayarak bunları daha hızlı vatandaşımızla buluşturmaya yardımcı oluyor, olacak. Bu konuda sivil toplum kuruluşlarımızla ve muhtarlarımızla da sürekli irtibat halinde olarak, bu desteklerin eksiksiz yerine getirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

BİR YIL DOLU DOLU GEÇTİ

 Zaman çok çabuk geçiyor. Belediye Başkanlarımız bir yılı geride bıraktı. AK Partili belediyelerimiz bu bir yılı dolu dolu geçirdi. Koronavirüs salgını nedeniyle bir yıllık değerlendirmeleri şuan yapamıyorlar ama şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki, bu salgın döneminde olduğu gibi bir yıl boyunca Belediye Başkanlarımız milletimizle gönül gönüle, hep yanlarında oldu. Milletimizin gönlüne dokunan hizmetler gerçekleştirdi. Bu salgını atlattıktan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edilecek. Ben her fırsatta dile getirdiğim gibi, bir kez daha bu zorlu sürecin kahramanları sağlık çalışanlarımız ve emniyet güçlerimize başarılar diliyor; hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, hastalara acil şifalar temenni ediyorum."6-132.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.