Ellibeş: 24 bin üyenin 24  binini de ziyaret edin

Ellibeş: 24 bin üyenin 24 binini de ziyaret edin

2023 genel seçimlerinde mevcudu korumaya yönelik çalışacağı izlenimi veren AKP’de Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AKP Çayırova İlçe’den yaklaşık 24 bin olan üyenin 24 bininin de ziyaret edilmesini istedi

AKP Çayırova İlçe Teşkilatı’nın 34’ncü İlçe Danışma Meclisi toplantısında AKP’nin 2023 genel seçimlerine yönelik seçim çalışmasında, AKP üyesi ve seçmenine yoğunlaşılacağına dair aynı toplantıda ikinci işaret, AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş’ten geldi. Ellibeş’ten önceki hatip AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “Yüzde 50’nin üzerinde oyumuz var. Önce kendi insanımıza sahip çıkacağız”  demişti.  Ellibeş, AKP Çayırova İlçe’den yaklaşık 24 bin olan üyenin 24 bininin de ziyaret edilmesini istedi.

 

akp-cayirova-ilce-danisma-19.jpg

 

EN ÖNEMLİSİ GERÇEK

ANLAMDA DEMOKRASİ

 

akp-cayirova-ilce-danisma-56.jpg

 

Danışma meclislerinin esas önemli kısmının istişare olduğuna dikkat çeken Ellibeş, 21 yıldır iktidarda olan bir partiden bahsediyoruz. Erdoğan liderliğinde

yapılan eser ve hizmetleri anlatmak ayları yılları alır. Bunlar zaten canlı yaşanıyor. Bu yıllar içinde ülkemizin en ciddi kazanımları elde ettiğini hepimiz biliyoruz. Bunlardan en önemlisi gerçek anlamda demokrasiye kavuşmaktı.

 

Eski Türkiye’de iktidar olup muktedir olamayanları gördük. Bugün 6'lı 7'li 8’li masa, her neyse, ortak bir sloganları var: ‘Güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönmek istiyoruz’ diyorlar” dedi.

 

akp-cayirova-ilce-danisma-52.jpg

 

BAY KEMAL’DEN KEMAL BEY’E…

 

Ellibeş sözlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “Kemal Bey” diye hitap etti. Ellibeş’in bu tercihinde “Bay Kemal”in CHP tarafından pozitif koza çevrilmesinin etkisi olduğu sanılırken şunları kaydetti:

 

“Şimdi Kemal Bey son günlerde bir önerge verdi meclise başörtüsü ile ilgili. Aslında kişilerin hak ve özgürlüklerinden biridir giyim, buna rağmen gündemde böyle bir sorun yokken bu önergeyi verdi. Ondan önce geçmişte söylediği cümleleri hatırlayalım.

Seçim yaklaştığı, iktidarı ele geçirmek için Yüzde 50 + 1 adet oya ihtiyaç olduğu, bunun için de hiç oyunu alamadıkları muhafazakar milliyetçi seçmenin oyuna ihtiyaç duyduğu için öyle yaptı. Yoksa bir anda bu tür mesajlar olmaz.

 

Şimdiki başkanlık sisteminin en önemli kazanımı bu. Kemal Bey de oy almak adına başörtüsünü ortaya atıyor.

Sağa sola dönen bu yapıya ülke teslim edilemez. Sözünün eri olmak lazım yani Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi. Altılı masada iderler bir karar alacak; biri ‘a’ diyor biri ‘b’ diyor. Türkiye’nin ihtiyacı Erdoğan gibi güçlü bir lider, Cumhur ittifakı gibi güçlü bir iktidardır.”

akp-cayirova-ilce-danisma-53.jpg

GENEL MERKEZİN TALİMATI VAR

AKP’yi 15 seçimdir iktidara taşıyan milletin daima yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini kaydeden Ellibeş sözlerini şöyle tamamladı: “Milletimizle olan bütünlüğümüzü sürdürdüğümüz gibi şimdi genel merkezimizin bir talimatı var, o da şu.        İlçe teşkilatlarımız çalışmalarına başladı. Çayırova'da 23 - 24 bin üyemiz var. Şimdi öyle bir çalışma yapılacak ki bu yaklaşık 24 bin üyenin evi yahut iş yeri ziyaret edilecek. İstek ve beklentilerini alacağız, kırgınlıkları varsa gönüllerini alacağız. Allah'ın izniyle sayın Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği Kocaeli'den vereceğiz.”

 

akp-cayirova-ilce-danisma-58.jpgBASINA KAPALI DİNLEDİLER: AKP Çayırova İlçe’nin danışma meclisi toplantısı İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in konuşmasının ardından basına kapalı sürdü. Yeni bir divan heyeti oluşturuldu. –Soldan sağa- AKP Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İl Başkanı Mehmet Ellibeş, KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi partililerin istek ve beklentilerini dinleyip yazılı iletilenleri inceledi.  

 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.