Elimizden kaçırdık 1-1

Elimizden kaçırdık 1-1

Kocaelispor sezonun 27.haftasında İstanbulspor'a konuk oldu. İkinci yarıda Babacar ile öne geçen temsilcimiz 90+4'te kalesinde gördüğü golle 3 puanı son anda kaçırdı.

Üst üste üçüncü deplasman maçına çıkan Kocaelispor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak geçtiğimiz hafta oynanan Tuzlaspor maçının ilk 11'inden 5 değişiklik yaptı. Mehmet Yılmaz, Atila Turan ve Mouhammed Diop kadroda yer almadı. Altıparmak bu maçta Kolovos ve Rasheed'i yedek kulübesine çekti. Semih Karadeniz, Kerem Can Akyüz, Michael Pereira, Johanna Omolo ve Mehmet Taş ilk 11'de başladı. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı dengeli geçti ve golsüz sona erdi.

 

BABACAR'IN GOLÜ YETMEDİ

İkinci yarının 56.dakikasında Mehmet'in ceza sahasına ortaladığı topta savunmayı aşan Babacar temsilcimizi 0-1 öne geçirdi. 68'de Dino Ndlovu, Babacar'ın yerine oyuna dahil oldu. 73'te ev sahibi takımın kazandığı penaltıda İbrahim Yılmaz topu üst direğe nişanladı. 77'de Pereira sarı kart gördü. 80'de Benhur sakatlandı ve yerine İbrahim Rasheed girdi. Temsilcimiz önde götürdüğü maçta son dakika golü ile 3 puanı son anda kaçırdı. İstanbulspor'un golünü 90+4'te Melih Kabasakal kaydetti.

 

kocaeli-2-006.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.