“Elimizden geleni yapma gayreti içerisindeyiz”

“Elimizden geleni yapma gayreti içerisindeyiz”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Gebze Ticaret Odası olarak, depremin yol açtığı acıların bir daha yaşanmaması için daima elimizden geleni yapma gayreti içerisindeyiz” dedi.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 23. Yıldönümü vesilesiyle bir açıklamada bulundu. Başkan Çiler yaptığı açıklamada, “17 Ağustos 1999’da, bundan tam 23 yıl önce saat 03.02'de Gölcük merkezli meydana gelen ve 45 saniye süren Marmara Depremi; binlerce vatandaşımızın yaşamını kaybetmesine, on binlerce vatandaşımızın hayatlarını engelli olarak sürdürmesine neden olmuş, hepimize acısı ilk günkü kadar taze bir yıkım yaşatmıştır. Gebze Ticaret Odası olarak, depremin yol açtığı acıların bir daha yaşanmaması için daima elimizden geleni yapma gayretiyle; TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliğimiz ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz program ve seminerlerle, deprem bilincinin oluşabilmesi, olası kayıpların en aza indirilmesi için düzenli olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 

“DESTEK OLACAĞIZ”

Aynı zamanda; Darıca Belediyesi ile ortak projemiz, bölgemize kazandıracak olduğumuz Darıca Hizmet Kompleksi içerisinde ‘Afet Gönüllüleri’ oluşturmak üzere bir merkez yaparak, olası bir afet durumunda Afet Gönüllüleri’nin ihtiyaçlarını öncelikle karşılayacak, bölgelere en kısa sürede yardım ulaştırmalarına destek olacağız. 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 23. Yıldönümünde depremde tüm kaybettiklerimizi rahmetle anar, geride kalanların acılarını paylaşarak, bir daha böyle büyük acılar yaşanmamasını dilerim” dedi.

 

Haber: Hanifi SURUN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.