Elektrik ve internet sorunları konuşuldu

Elektrik ve internet sorunları konuşuldu

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara başkanlığında elektrik kesintileri ve internetle ilgili vatandaşların yaşadığı problemlerle alakalı ikinci toplantı gerçekleştirildi.

Darıca Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda dün gerçekleşen toplantıya Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, SEDAŞ ve Türk Telekom yetkilileri, mahalle muhtarları ve siyasi partilerin ilçe başkanları katıldı. Toplantıyla ilgili olarak Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, “Elektrik kesintileri ve internetle ilgili vatandaşlarımızın yaşadığı problemlerle alakalı ikinci toplantımızı gerçekleştirdik. İlk toplantıda dile getirilen sorunlar konusunda SEDAŞ ve TELEKOM yetkililerinin yaptığı ve yapması gereken çalışmalar masaya yatırıldı.

Araç, personel, yatırım ve çalışma konusunda bazı sorunlara rağmen iyileşmelerin olduğunu görmek memnuniyet verici bir durum. Yaptığımız toplantıların amacına ulaştığını gösteriyor.

Belediye başkanımız, ilçe başkanlarımız ve muhtarlarımızla birlikte vatandaşlarımızın sorun ve taleplerinin takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.