ELAZIĞ ŞANSI!

ELAZIĞ ŞANSI!

Sıkıntılı bir süreçten geçen ve desteğe ihtiyacı olan Darıca Gençlerbirliği Pazar günü Elazığ Belediyespor’u yenip taraftarıyla barışmak istiyor. DARICA’NIN...

Sıkıntılı bir süreçten geçen ve desteğe ihtiyacı olan Darıca Gençlerbirliği Pazar günü Elazığ Belediyespor’u yenip taraftarıyla barışmak istiyor.

 

DARICA’NIN DESTEĞE İHTİYACI VAR!

 

Yönetim yaptığı transferlerle beklentileri yükseltti. Sezon başlarında işler yolunda gitmedi. 5 resmi maçta alınan sadece 1 galibiyet ve beklentilerin uzağındaki futbol Darıca’nın hala zamana ihtiyacı olduğunu gösterdi.

 

 

Sezonun ilk iki haftasında 2 puan bırakan ve Kocaelispor’un genç kadrosuna yenilerek kupadan elenen Darıca Gençlerbirliği Maltepespor galibiyetiyle derin bir oh çekse de bu maçın ardından gelen haberlerle sarsılmıştı. Takımın en formda oyuncusu Aykut’un sezonu kapatması ve alternatifi olmayışı planları bozmuştu. Ardından gelen Aksaray mağlubiyeti Darıca’da dengeleri alt üstü etmişti.

Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği ligin 5.haftasında Pazar günü sahasında ligin 1 puanlı son sıradaki takımı Elazığ Belediyespor’u konuk edecek. Sarı yeşilli temsilcimiz bu maçla birlikte yaralarını sarmayı hedefleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.