Elazığ hazırlıkları devam ediyor

Elazığ hazırlıkları devam ediyor

Lig’de son 6 hafta karşılaşmasında mağlubiyet yüzü görmeyen temsilcimiz Kocaelispor, ilk yarının son mücadelesinde evinde karşılaşacağı Elazığ Belediyespor hazırlıklarına oldukça moralli başladı.

MORALLER YÜKSEK
TFF 3.Lig 2.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren yeşil siyahlı temsilcimizde moral ve motivasyonun yükselmesi camiada ayrı bir keyif veriyor. Son 6 maçını kazanan Kocaelispor, ilk yarının son maçında karşılaşacağı Elazığ Belediyespor’u mağlup ederek ilk devreyi firesiz olarak tamamlamak istiyor. Kocaelispor ilk yarıda oynadığı 15 karşılaşmada 11 galibiyet 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Temsilcimiz rakip kaleleri 28 kez havalandırırken, kendi kalesinde 11 gol gördü. 6 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen yeşil siyahlılarda moraller yüksek.
CEZALI KALMADI
Pazar günü Kocaeli Stadyumu’nda ilk yarının son karşılaşmasında Elazığ Belediyespor’u konuk edecek olan yeşil siyahlılarda sarı kart cezalısı durumda bulunan Yakup Alkan ve Serdar Ümit Deniz, Ağrı 1970 maçının ardından cezalarını tamamladı. Kocaelispor’u iki tecrübeli futbolculu bu hafta sonunda oynanacak olan Elazığ Belediye Futbol Kulübü mücadelesinde takımdaki yerini alacak. Temsilcimiz Kocaelispor Pazar günü oynayacağı Elazığ maçının hazırlıklarını bugün ve yarın yapacağı antrenmanlarla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.