“Eksiksiz” katılım zorunlu değilmiş

“Eksiksiz” katılım zorunlu değilmiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmit mitingine personelin eksiksiz katılmalarını çağrısının ortaya çıkmasının ardından bir açıklama yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Katılım zorunluluğu yoktur” dedi.

Gebze Belediyesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cumartesi günü İzmit'te yapacağı mitinge gelmeleri için tüm personeline eksiksiz katılım çağrısı yaptı. Belediye İnsan Kaynakları’ndan müdürlüklere gönderilen yazıda şöyle denildi: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın değerli katılımıyla 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü İzmit Milli irade Kent Meydanında Saat 16:30 da yapılacak Belediyemizin faaliyetlerinin de içinde bulunduğu; Kocaeli’de Ulaşımdan altyapıya, sağlıktan eğitime kazandırılan eserlerin açılışının yapılacağı Açılış Bayramı’na resmi bir program olması münasebetiyle tüm personelimizin (Memur İşçi, Sözleşmeli ve KHK’lı) eksiksiz katılımının gerçekleşmesi noktasında gerekli hassasiyetin sağlanması gerekmektedir” denildi.

 

“KATILIM ZORUNLULUĞU YOKTUR”

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada ise katılım zorunluluğu olmadığı söyledi. Cumartesi günü gerçekleşecek; "Açılış Bayramı" resmi bir program olduğu ifade edilen açıklamada, “Kocaeli'nin tamamında hayata geçen eser, hizmet ve yatırımların açılışı bu programla yapılacaktır. Gebze Belediyesi'nin yapımını tamamladığı projelerde bu kapsamdadır. Personelimizin büyük emeklerle milletimizin hizmetine sunduğu bu projelerin açılışlarına şahit olmaları temennimizdir. Bu amaçla kendileri Açılış Bayramı'na davet edilmişlerdir. Personelimizin katılım durumlarına göre ulaşım imkanları oluşturulacağından, programa katılıp katılmayacaklarını bildirmeleri talep edilmiştir. Bahse konu haberlerde ifade edildiği gibi bir katılım zorunluluğu yoktur. Katılım tamamıyla isteğe bağlıdır” diye belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.