Ekrem Kumuşoğlu terfi etti, İstanbul’a tayin oldu

Ekrem Kumuşoğlu terfi etti, İstanbul’a tayin oldu

Gebze Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu, 5 yıl sonra Ümraniye’ye tapu müdürü olarak dönüyor.

Aynı zamanda Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı olan Ekrem Kumuşoğlu, 2018 yılında görevde yükselme sınavını kazanarak Rize’nin Pazar ilçesine tapu müdürü olarak atanmıştı. Zorunlu hizmet süresini dolduran Kumuşoğlu, 2020 yılında Gebze Tapu Müdürlüğüne atandı.

Yenilikçi çalışmalarıyla dikkatleri çeken, Kocaeli’de ilk kez müdürlüğünü dijital arşive geçiren, belediyeden rayiç bedel istenmesi sorununu ortadan kaldıran Gebze’nin dinamik tapu müdürü Ekrem Kumuşoğlu, İstanbul’un en büyük ilçesi Ümraniye’ye tapu müdürü olarak atandı. Kumuşoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda pek çok kişiye teşekkür etti.

“HOŞ BİR SADA BIRAKMAKTI”

Ekrem Kumuşoğlu, “Değerli dostlarım, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturu ile görev yaptığımız ilçemize, genel müdürümüzün tensipleri ile çok istediğim Ümraniye Tapu Müdürlüğünde Tapu Müdürü görevine başlamak üzere bu akşam itibari ile Gebze Tapu Müdürlüğündeki müdürlük görevinden ayrılıyorum.  Bu süre zarfında desteğini benden esirgemeyen Bölge Müdürlerim Sayın Suad Adil Çevik ve Sayın Dr. Cengiz Yıldırım’a, Gebze Kaymakamlarım Sayın Mustafa Güler ve Sayın Mehmet Ali Özyiğit’e ve tüm Kurum müdürü çalışma arkadaşlarıma, Gebze Belediye Başkanım Sayın Zinnur Büyükgöz’e ve tüm ekibine şükranlarımı arz ederim. ‘Eşek ölür kalır semeri, yiğit ölür kalır eseri’ derler. Baki kalan gök kubbede hoş bir sada bırakmak idi. Başarabilmiş isem ne mutlu bana. Kalın sağlıcakla” dedi.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.