“Ekonomik sıkıntının boyutları çok daha büyük”

“Ekonomik sıkıntının boyutları çok daha büyük”

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır esnaf ziyaretinde, “Ekonomik kriz, sanayi ve ticaret kenti Kocaeli’de dahi böylesine derinden hissediliyorsa sıkıntının boyutları sandığımızdan çok daha büyüktür” dedi.

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, Derince ilçe başkanı İrfan Özyolcu ve beraberindeki teşkilat mensupları ilçe merkezindeki Denizciler Caddesi’nde esnafları ziyaret etti. Denizciler Caddesi ziyareti sırasında vatandaşlarla da görüş alışverişinde bulunan Başkan Çakır ve Gelecek Partisi heyeti, en çok yakınılan konuların başında ise Kocaeli’nin bütün ilçeleri gözle görülür bir gelişim içindeyken Derince’nin göz ardı edildiğinden ve adeta ‘üvey evlat’ gibi muamele gördüğü yönünde şikâyet aldıklarını belirtti. Derince’nin gerek konumu gerekse nüfusu itibariyle Kocaeli’nin en önemli ilçelerinin başında geldiğini belirten Başkan Çakır, “İktidarın belediyesi ilçeyi çok uzun zamandır görmezden geliyor. Vatandaşın temel gereksinimlerini karşılama noktasında aciz bir tavır sergiliyorlar. İlçe belediyesi önceliklerini gözden geçirerek seçim öncesi Derince’ye verdiği sözleri bir an önce yerine getirmelidir. Derince, bu ilin üvey evladı değildir.

 

“EKONOMİK SIKINTI GÜNDEMİN İLK SIRASINDA”

Ülkemizin her yanında olduğu gibi, Kocaeli ve Derince’de de ekonomik sıkıntı vatandaşlarımızın gündeminin ilk sırasında. Ekonomik kriz, sanayi ve ticaret kenti Kocaeli’de dahi böylesine derinden hissediliyorsa sıkıntının boyutları sandığımızdan çok daha büyüktür. Esnafımız bir yandan kepenk üstüne kepenk kapatırken, öte yandan da vatandaşlarımız tenceresini kaynatamaz hale gelmiştir. Biz Gelecek Partisi olarak yaşanan sıkıntıların farkında olduğumuz gibi, önerilerimizle de sürekli olarak çözümlerimizi ortaya koyuyor ve hemşerilerimizle paylaşıyoruz. Türkiye’nin artık tek bir çıkış yolu kalmıştır. O da bir an evvel seçime gitmektir. Aksi halde krizin boyutları derinleşecek ve başkaca sosyal problemleri beraberinde getirecektir” dedi.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.