Ekonomi dışında her şey tıkırında!

Ekonomi dışında her şey tıkırında!

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Çayırova İlçe’nin danışma meclisinde ekonomi dışında her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Sorunu Rusya’nın Ukrayna işgali sonrası enerji sıkıntısına bağlayan Şeker özetle, “Çözüm Erdoğan” dedi

AKP Çayırova İlçe Teşkilatı’nın 64’ncü ilçe danışma meclisini AKP Kocaeli Milletvekilleri’nden Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman ve İlyas Şeker takip ederken milletvekillerini temsilen söz hakkı kıdemli milletvekiline, İlyas Şeker’e verildi.

Şeker bir sene kadar önce geride kalan pandemi sürecini  dünyada en hafif atlatan ülkenin Türkiye olduğunu belirtip yine bu süreçte Amerika Birleşik Devletleri’ne 50 kuruş değeri olan maske yardımında bulunduğumuzu söyledi.

Rusya’nın Ukrayna işgalinin kısa sürede yaşanan ikinci sıkıntı olduğunu belirten Şeker, ülkemizdeki mevcut ekonomik sıkıntının da bu işgalden sebep oluşan enerji sorunu kaynaklı olduğunu kaydetti.

 

akp-cayirova-ilce-danisma-48.jpg

 

Türkiye’de ekonomi dışında her şeyin yolunda gittiğini belirten Milletvekili Şeker, 2023 genel seçimlerine teşkilatlardan alınan güçle katılacaklarını özetledi. Genel seçimlere kadar olan 8 aylık sürecin çok kritik olduğunu belirtip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığına seçilmesi ve yeniden AKP iktidarı için çok çalışılması gerektiğini kaydedip, “Yüzde 50’nin üzerinde oyumuz var. Önce kendi insanımıza sahip çıkacağız” diyerek seçim çalışmalarının AKP üyeleri, seçmeninde yoğunlaşması gerektiğinin ve süreceğinin işaretini verdi. Bugüne kadar AKP’de hizmeti geçen herkese mutlaka ulaşılması, onların da sürece dahil edilmesi gerektiğini anlatan Şeker sözlerini özetle, “Ekonomide dış kaynaklı sorun var ama çözüm yine Erdoğan” diyerek tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.