Ekomagazinlere konuk oldular. Yerel basına konuşmadılar

Ekomagazinlere konuk oldular. Yerel basına konuşmadılar

İsveçli Systemair firmasının ülkemizdeki üreticileri HSK’nın yöneticileri Ayça – Ayşegül Eroğlu kardeşler bugüne kadar çok sayıda ekonomi ve ekomagazine konuk oldu. Ancak talebimize karşın henüz gazetemize ve basına açıklamada bulunmadı

2018 yılının Eylül ayında Dilovası Makine İhtisas OSB’de Vali Hüseyin Aksoy, İsveç Konsolosu Therese Hyden, Systemair CEO’su Roland Kasper, Systemair HSK Genel Müdürü Ayça Eroğlu ve Fabrika Müdürü Ayşegül Eroğlu’nun katıldığı törenle açıldı. Fabrika 28 bin metrekare alan üzerine kurulu. HSK firması Eroğlu Ailesi’ne ait. Firmanın kurucusu ‘Türkiye iklimlendirme sektörünün duayeni’ olarak bilinen Vural Eroğlu, 29 Aralık 2017 günü hayatını kaybederken işin başına kızları geçti.

KALİTELİ HAVANIN KADIN MİMARLARI

Eroğlu kardeşler çok sayıda ekonomi ve ekomagazin haberlerinde boy gösterirken Ekotürk Televizyonu’nda bir programa da “Kaliteli havanın kadın mimarları” olarak lanse edildi. İsveç Ticaret Odası’nın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne atıfla düzenlediği, “İş Dünyasında Kadın” temalı etkinlikte boy gösterdi.

GAZETEMİZ OBJEKTİFLİĞİN

GEREĞİNİ YERİNE GETİRDİ

Gazetemiz dün öğleden sonra gerçekleşen basın açıklaması öncesi fabrikanın özel güvenlik görevlilerine iletişim bilgilerini ve ismini bırakarak, “İşverenlerin yanıt hakkı var. Şayet kullanmak isterlerse onların açıklamalarına da yer veririz” bilgilendirmesinde bulundu. Ancak firmadan gerek gazetemize gerekse genel basına yönelik herhangi bir açıklamada henüz bulunulmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.