Ekmeğin büyüğünü yandaşlar yiyor

Ekmeğin büyüğünü yandaşlar yiyor

YRP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras aralık ayı il divan toplantısında iktidara yüklendi. Ekmeğin büyüğünü yandaşların yediğini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatı, aralık ayı il divan toplantısını önümüzdeki gün gerçekleştirdi. Toplantı, Milli Görüş Konferans Salonu’nda yapıldı. 252 kişilik kapasiteye sahip salon, partinin eğitim programları ve diğer toplantıları için hizmet verecek.

ÇAYIROVA’DAN BANGLADEŞ’E SU KUYUSU

Divan toplantısında 12 ilçe başkanı ve il başkan yardımcıları raporlarını divana sundular. YRP Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez; Bangladeş de, partinin Çayırova teşkilatı olarak bir su kuyusu açtırdıklarını ilan etti. Açılan su kuyusunun görüntülerini, partililer ile paylaşan Dönmez, salondan kuvvetli alkış aldı.

EKMEĞİN BÜYÜĞÜNÜ YANDAŞLAR YİYOR

İl divan toplantısında söz alan il başkanı ve genel başkan danışmanı Mehmet Aras’ın gündeminde yine iktidar vardı. Aras iktidarı, sosyal adaletsizlik ve ekonomideki dengesizlik üzerinden eleştirdi. Eline aldığı ekmekler üzerinden iktidarı eleştiren Aras, ekmekleri basına göstererek şunları kaydetti:   “işte bu çalışan kesimin ekmeği, bu çalışan kesim 70 milyon mevcuda sahip. Bu işsiz ve yoksulun simidi, bunlar da 10 milyon kişi. İşte bu büyük ekmek ise hortumcuların, müteahhitlerin ve yandaşların ekmeği, peki bu büyük ekmeği yiyenler kaç kişi, 5 bin kişi. İşte görüyorsunuz memleketin ekmeğinin büyüğünü yandaşlar yiyorlar.

ANCAK MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER ÇÖZER

Peki kim çözecek bu adaletsizlik sorununu? Bu sorunu yandaşlar, mental yorgunluğu olanlar, metal yorgunluğu olanlar, ihale hesabı yapanlar, asla çözemez. Bu sorunu ancak dünyevi çıkar için değil ulvi idealler için siyaset yapanlar çözebilir, milli görüşçüler çözebilir.”

YENİ PARTİLİLER

İl divan toplantısı sonrasında, BBP ve MHP’den istifa ederek Yeniden Refah Partisi’ne katılanlara rozetlerini takan Aras, yeni partilileri tebrik etti. Günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

KADIKÖY KONGRESİNE KATILDI

Kocaeli il başkanlığı görevi ile birlikte, genel başkan danışmanlığı ve bölge sorumluluğu görevini de yürüten Aras, il divan toplantısı sonrasında partinin İstanbul Kadıköy İlçe Teşkilatı’nın kongresine katıldı. YRP Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan’ın da hazır bulunduğu kongrede selamlama konuşması yapan Aras, İstanbullular’a Kocaeli halkının selamlarını iletti, siyasi tecrübelerini paylaştı. (Haber Merkezi)rozet-001.jpgsalon-014.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.