Eğitimde yeni fırsatlar Yeni  Umut’un bursluluk sınavında

Eğitimde yeni fırsatlar Yeni Umut’un bursluluk sınavında

Yeni Umut Okulları’nın geleneksel bursluluk sınavı bu hafta sonu tekrarlanacak. İlkokul 4; ortaokul tüm sınıflar ve lise 9-10-11’nci sınıflarda öğrencileri yeni fırsatlar bekliyor

Gebze’nin özel eğitimde önce kurumlarından Yeni Umut Okulları hafta sonu yine ve yeni bir bursluluk sınavı ile ilk, orta ve lise öğrencilerine eğitimde yeni fırsatların kapısını ardına kadar açacak.

 

Her yıl geleneksel hale gelen sınavlar bu yıl ilkokul 4; ortaokul 5, 6, 7 ve 8; lise 9, 10 ve 11’nci sınıf öğrencilerine yönelik olacak. Sınavlar ile Yeni Umut Okulları tüm öğrencilere yepyeni, indirimli eğitim fırsatları sunacak.  

 

Sınavlar 14 – 15 Ocak Cumartesi – Pazar günleri üç seansta gerçekleşecek. Birinci seans 10.00, ikinci seans 12.30, üçüncü seans 15.00’te başlayacak.

 

5001-012.jpg

 

 

Bursluluk sınavına oldukça fazla sayıda öğrenci başvurusu yapıldığını söyleyen kurum yetkilileri; “Eğitim alanında en yeni ve teknolojik donanımla; eğitimin yanı sıra sosyal, sportif ve sanat alanlarında farklı ve avantajlı fırsatlarla öğretim yapan okulumuzda bursluluk sınavına girip burs kazanan öğrencilere, aldıkları burs oranında indirim uygulanacak” denildi. Yetkililer; erken kayıt fırsatlarından yararlanan tüm Yeni Umutlu öğrenciler ve velilerinin yarınlara daha aydınlık bakarak umutlarını yeşerttiklerini kaydetti. Yeni Umut Okulları’nın ayrıcalıklı fırsatlarından yararlanmak için okulun aranabileceği veya online iletişim kurulabileceği belirtildi.

 

İletişim: 0262 721 25 28

 

https://l24.im/TZmLncf

 

https://basvuruyeniumut.k12net.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.