Eğitimde denetime devam

Eğitimde denetime devam

Vali Seddar Yavuz ve beraberindeki yöneticiler Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti. Okul Müdürü Fatih Şenocak tarafından karşılanan Vali Yavuz ve beraberindekiler öğretmenler odasında Covid-19 tedbirlerine ilişkin bilgi aldı.

Vali Seddar Yavuz, eğitim alanındaki ziyaret ve denetimlerini sürdürmeye devam ediyor. Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret eden Vali Yavuz, Covid-19 salgını ile ilgili alınan tedbirlere ilişkin incelemelerde bulundu. Ziyarette; Okul Müdürü Fatih Şenocak, okul yönetimi ve Okul Aile Birliği Derneği Başkanı Şener İnce tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz’a İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen ve İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan eşlik etti.

KURALLARA UYUN

Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Yavuz, ilk olarak okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya geldi. Vali Yavuz, öğretmenler odasında Covid-19 tedbirleri ile okulun eğitim faaliyetlerine ilişkin bilgiler aldı. Toplantının ardından sınıfları gezen Vali Yavuz, öğrencilerle bir süre sohbet ederek onlara kitap hediye etti. Covid-19 salgını ile ilgili alınan tedbirlerin de incelendiği ziyarette Vali Yavuz, öğrencilere kurallara uyulması noktasında hatırlatmalarda bulunarak başarılı ve sağlıklı bir dönem geçirmelerini diledi.

anlatti+.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.