Eğitimde bu Pazartesi: Du Bakali N’Olecak

Eğitimde bu Pazartesi: Du Bakali N’Olecak

Eğitim-İş Kocaeli 2 No’lu Şube Başkanı Bülent Metin önümüzdeki pazartesi kısmen yüzyüze eğitime geçilecek eğitimde eksikleri Milli Eğitim’e sorup Aziz Nesin’den bağladı: Du Bakalım ne olacak

Açılacak mı, açılmayacak mı dersen yeni eğitim öğretim döneminde yüz yüze ilk dersler önümüzdeki pazartesi gününden itibaren kısmen de olsa başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un konuya dair bilinen son açıklamasına göre okul öncesi öğrenciler ve okulla duygusal bağ kurma gerekliliğinden sebep birinci sınıf öğrencileriyle ders başı yapılacak. Öğrenciler uyum haftasında bir gün, sonrasında haftada iki gün okula gidecek.

Eğitim-İş Kocaeli 2 No’lu Şube Başkanı Bülent Metin, Milli Eğitim’e bir dizi sorular yönelttiği açıklamasını Aziz Nesin’in meşhur hikayesinin başlığı ile noktaladı. Metin şunları kaydetti:

GÜVEN İÇİNDE YAPABİLİYOR MUSUN

Ülkenin öğrenci sayısı belli , öğrenci sayısı belli, okul ve derslik sayısı belli bakanlıktan istenen şey de belli okullarımızın eğitimi güvenli şekilde sürdürüleceği ortamı sağlamak. Bunu sağlamak için okullara ödenek gönderdim mi hayır, yardımcı personel görevlendirdi mi hayır, dezanfekten malzeme ve maske sağladun mı hayır. Öğrencileri güvence vererek okula çağırabiliyor musun ..... Uzaktan eğitimin tamamını Eba üzerinden güven içinde yapabiliyor musun ......

Sormazlar mı 6 aydır ne planladınız , ne yaptınız diye. Bugün Cumartesi emin olun pazartesi kim ne yapacağını net olarak bilmiyor. Du Bakalım ne olacak.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.