Eğitim-Sen gelecek ve haklar için meydanda

Eğitim-Sen gelecek ve haklar için meydanda

Eğitim-Sen, 23 Kasım’da Ankara’da “Haklarımız, geleceğimiz ve öğrencilerimizin eğitim hakkı için” mitingi düzenliyor. Mitinge Gebze’den de yoğun katılım olacak.

KESK Eğitim-Sen Gebze Şubesi, 23 Kasım’da Ankara’da gerçekleşecek büyük mitinge dair hazırlıklarını sürdürüyor. “Haklarımız, geleceğimiz ve öğrencilerimizin eğitim hakkı için” mitingi için yarın (21 Kasım Perşembe) 15.00 – 18.00 saatleri arasında Gebze Kent Meydanı’nda stant açılacak. Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Oğur Aydın ve yönetimi mitinge katılım için CHP, HDP, ÖDP ve EMEP Gebze İlçe Örgütleri ile TMMOB Makine Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği, ÇYDD ve ADD Gebze Şubeleri’ni de ziyaret etti, mitinge davette bulundu. 
HAKLARIMIZ İKİ DUDAK ARASINDA

Mitinge dair yapılan açıklamada; “Hukuksuzca ihraç edilen, sözleşmeli, güvencesiz, temel hakları ellerinden alınan, kamuda, özelde güvencesiz, yoksulluk sınırı altında çalıştırılan, ataması yapılmayan ancak mesleklerine, öğrencilerine kavuşma umudundan bir an olsun vazgeçmeyen, genel, teknik, idari hizmetler sınıfında çalışan, demokratik üniversite mücadelesinden vazgeçmediği için ihraç edilen, hakları rektörlerin iki dudağı arasında bırakılan eğitim emekçileriyiz. 
23 KASIM’DA ANKARA’DA

Memlekete dair umutlarından bir an olsun vazgeçmeyen, eğitim mücadelesini memleket mücadelesi olarak gören ülkenin yurttaşları olarak 23 Kasım’da Ankara’da gerçekleştireceğimiz “Haklarımız, Geleceğimiz ve Öğrencilerimizin Eğitim Hakkı” mitingimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” görüşlerine yer verildi. adede.jpgcydd.jpghdp.jpgmmo.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.