Eğitim-İş Öğretmenler Günü kahvaltısında buluştu

Eğitim-İş Öğretmenler Günü kahvaltısında buluştu

Eğitim-İş Sendikası Kocaeli 2 No’lu Şube’ye bağlı Gebze ve Darıca Temsilcilikleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kahvaltı etkinliği düzenledi.

Eğitim-İş Sendikası Kocaeli 2 No’lu Şube’ye bağlı Gebze ve Darıca Temsilcilikleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kahvaltı etkinliği düzenledi. Kahvaltıya Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’ndan öğretmenler ve okul yöneticilerdi, önceki dönem İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan, Emekli Milli Eğitim Müfettişi Necmettin Tahmaz, Eğitim-İş Kocaeli 2 No’lu Şube Başkanı Bülent Metin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

TEŞEKKÜR VE ANMA

Eğitim-İş Kocaeli 2 No’lu Şube Başkanı Bülent Metin etkinlikten ötürü Gebze ve Darıca temsilciliklerinin yönetimlerine teşekkür etti. Metin konuşmasında kasım ayındaki servis kazasında hayatını kaybeden dört öğrencimiz ile birlikte ay içinde trafik kazasında hayatını kaybeden Eğitim-İş Üyesi Cem Duymaz ve Covid19 nedeniyle kaybettiğimiz Hüseyin İnan’ı andı.

YETKİLE SENDİKA OLACAĞIZ

Başkan Metin, “Meslek onurumuzu korumak ve yükseltmek, ekonomik ve özlük haklarımız için tüm yurtta olduğu gibi bölgemizde de çok sayıda öğretmen, okul yöneticisi sendikamızda örgütlenmeye başladı. Yetkili sendika olmak için hep birlikte daha çok çalışmamız gerekli. 2021 yılında üye sayımızı 1000’e yükselterek eğitim emekçilerinin sesinin daha gür ve kararlı çıkmasını sağlayacağız” dedi.

MİTİNGE DAVET

Bülent Metin, Eğitim-İş’in içinde yer aldığı Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu’nun 04 Aralık Cumartesi günü Ankara’da gerçekleştireceği, ekonomik kriz ve sefalet bütçesine hayır demek için düzenleyeceği miting için 03 Aralık Cuma gecesi Gebze’den araç kaldıracaklarını belirtip tüm eğitim emekçilerini ve emek dostlarına davette bulundu.

Haber: Barış Ayar

 

manset-2-079.jpg

 

manset-3-054.jpg

 

manset-4-018.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.