Eğitim-İş bizimkilerden  yüzyüze sınav anketi

Eğitim-İş bizimkilerden yüzyüze sınav anketi

Eğitim-İş Sendikası Kocaeli 2 No’lu Şube, genel merkez düzeyinde bir çalışmayı Gebze Bölgesi merkezli, Türkiye geneli başlattı. “Yüzyüze sınav” anketi öğretmen, öğrenci ve veli katılımına açık sürüyor

Gerek memur gerek işçi sendikalarında, sendikaların genellikle genel merkez marifetiyle sürdürdüğü kamuoyu araştırmalarının yerel denemesi; Gebze merkezli Bülent Metin başkanlığındaki Eğitim-İş Sendikası Kocaeli 2 No’lu Şube’den geldi.

MEB YİNE DEĞİŞTİRMEDİYSE

04 OCAK’TA SINAVLAR BAŞLIYOR

Bir ihtimal bilindiği üzere; pandemi sürecinde eğitime dair aldığı, üstelik birkaç saat içinde bir önceki kararını yok hükmünde sayacak hızda aldığı kararlarla İl ve İlçelerde milli eğitim müdürleri ile okul müdürlerinin dahi başını döndüren müfredatlara imza atan Milli Eğitim Bakanlığı, haberimizin yayına girmiş olduğu an itibariyle dahi caymadıysa, 04 Ocak’tan itibaren yüzyüze sınavlar düzenleyecek.

SENDİKA ŞUBESİNDEN GENEL

MERKEZ DÜZEYİNDE ÇALIŞMA

 

Eğitim-İş Sendikası Kocaeli 2 No’lu Şube bu süreçte genel merkez düzeyinde bir çalışmayı Gebze Bölgesi merkezli, Türkiye geneli başlattı. “Yüzyüze sınav” anketi öğretmen, öğrenci ve veli katılımına açık sürüyor. Şube yönetimi tarafından yapılan bilgilendirmede anketin gerekçesi şöyle izah edildi:

 

ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ

VEYA VELİLER KATILABİLİYOR

 

Bu araştırmada, eğitim paydaşlarının yüz yüze sınav uygulamasına ilişkin görüşlerinin değerlendirilmesi amaçlanmaktadır. Çalışmaya katılmak için ortaokul ve liselerde görev yapan öğretmen, öğrenci veya veli olmak gerekmektedir. Anket 6 sorudan oluşmaktadır ve doldurulması yaklaşık 3 dakika sürmektedir. Toplanan veri araştırmacı tarafından gizli tutulacak, araştırmanın amacı dışında hiçbir şekilde kullanılmayacaktır. Sizden anket maddelerinde görüşlerinize en uygun olanları işaretlemeniz ve tüm bölümleri eksiksiz olarak doldurmanız istenmektedir.

Anket soruları şöyle:

Eğitime katılım türünüz

Okul türünüz

Uzaktan eğitimi sağlıklı ve verimli yürütebiliyor musunuz? Cevabınız “Hayır” ise neden?

Ocak ayı içinde yüz yüze yapılacak sınavlara katılım sağlayacak mısınız?

Yüzyüze sınav için alınması gereken tedbirlerin yeterli olacağını düşünüyor musunuz?

Yüzyüze sınav uygulamasını doğru buluyor musunuz?

Eklemek istediğiniz başka bir konu varsa bizimle paylaşabilir misiniz?

Anket linki

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfM0RNtkAQpeJ1XqOcqDT6IHlDNLjABXiQs_Rd55XMD921Fow/viewform

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.