Eğitim-İş Ankara’ya akacak

Eğitim-İş Ankara’ya akacak

Eğitim-İş Sendikası Kocaeli 2 No’lu Şube, Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu’nun 04 Aralık’ta Ankara’da gerçekleşecek mitingine katılıyor.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu’na bağlı Eğitim-İş Sendikası’nın Kocaeli 2 No’lu Şubesi, 04 Aralık Cumartesi günü (yarın) Ankara’ya akacak. Konfederasyonun Ankara’da düzenleyeceği mitinge Gebze Bölgesi ilçelerinden de yoğun katılım olacak. Şube yönetimi tarafından mitinge dair yapılan açıklamada, “4 Aralık'ta Ankara'da olacağız Çünkü her geçen gün fakirleşiyoruz. TÜİK ve yetkili sendika eliyle ekmeğimiz ve emeğimiz elimizden alınıyor. 

“TÜKENİYORUZ”

Enflasyon, döviz  her gün yeni rekorlar kırarken kamu emekçilerine yüzde 5 zam. Tükeniyoruz” denildi. Ankara’daki miting için araçlar bugün (03 Aralık Cuma) Gebze’den hareket edecek. Cumartesi günü sabah 10.00’da miting meydanında olunacak. Miting sonrası dönüş Beypazarı ilçesi üzerinden yapılacak. Araçlar, ücretsiz tahsis edilecek. Mitinge katılmak isteyenlerin bugün akşam 16.00’ya kadar sendikaya mesaj ile bildirimde bulunması istendi.
Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.