‘Eğitim çocuklarınızın altın bileziğidir’

‘Eğitim çocuklarınızın altın bileziğidir’

  Kocaeli de sağlık meslek liselerine yenisi eklendi.Özel Mavi Damla Anadolu Sağlık Meslek Lisesi köklü bir geçmişe sahip olan Karşıyaka Koleji...

 

 

Kocaeli de sağlık meslek liselerine yenisi eklendi.

Özel Mavi Damla Anadolu Sağlık Meslek Lisesi köklü bir geçmişe sahip olan Karşıyaka Koleji bünyesinde Başiskele Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan binalarında eğitim öğretim hayatına başladı. Acil tıp teknisyenliği ve hemşirelik alanlarında eğitim veren okul güçlü öğretmen kadrosuyla da dikkat çekiyor.

 

Özel Mavi Damla Anadolu Sağlık Meslek Lisesi eğitim ve uygulamalarını koordine etmek için görevlendirilen Halil Ünal gazetemize yapmış olduğu açıklamalarında,  “Mesleki tecrübe ve birikimlerimi öğrencilerime sunmaya devam edecek olmam mutluluk ve heyecan verici.  On üç yıldır Safranbolu Sağlık Meslek Lisesinde okul müdürü olarak görev yaptıktan sonra emekli olarak Mavi Damla’da göreve başladım. Biz ailecek sağlık meslek liseliyiz. Eşim ve oğlum da benim gibi sağlık meslek lisesi mezunu. Bu sayede sağlık meslek lisesi mezunu olmanın ayrıcalığını ailecek iyi biliyoruz. Sağlık alanında hem özel sektörde hem de kamuda personele her zaman ihtiyaç duyulmaktadır. Biz de eğitim ve sağlık sektörünü iyi tanıyan insanlar olarak öğrencilerimizi çağın ve sektörün ihtiyacına göre en iyi şekilde yetiştirerek onların bileklerine birer altın bilezik takacağız. Bunu sağlamak için okulumuz öğrencileri en iyi şekilde yetiştirecek fiziki imkânlara ve teknik donanıma sahip. Genç ve dinamik öğretmen kadromuz ile Kocaeli’ nin en büyük hastaneleriyle imzalanan sözleşmelerle tüm imkânlar öğrencilere sunulmaktadır. Sağlık Bakanlığının açıklamalarına göre ülkemizde önümüzdeki on yıl içinde altı yüz bin civarında hemşire ve acil tıp teknisyenine ihtiyaç vardır. Durum böyle olunca iyi yetişmiş sağlık personelinin iş bulması daha kolay olacaktır. Okulumuzdaki sınırlı sayıda kontenjan için kayıtlarımız devam etmektedir. Öğrencilerimizin kayıtlarını olası sıkıntıları ortadan kaldırmak adına ön kayıt şeklinde değil e-okul sisteminde asil kayıt olarak yapıyoruz. Kız ve erkek öğrenciler için de yurt imkânları sağlanıyor. Aynı zamanda Gebze’den direkt otobandan giden servislerle öğrencilerimizin ulaşımını kolaylaştırıyoruz. Tüm öğrenci ve velilerini kurumumuzun eğitim olanaklarını daha iyi tanımaları için okulumuza gelmelerini ya da 343 21 27 – 29 numaralı telefonlarımızdan iletişim kurmalarını bekliyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.