Efsane futbolculardan teşekkür

Efsane futbolculardan teşekkür

İzmit Belediyesi ve Biz İzmit’iz Platformu işbirliğinde gerçekleştirilen Mehmet Sadık Efe’yi anma programına katılan Kocaelispor’un efsane futbolcuları, yıllar sonra kendilerini buluşturanlara teşekkür etti

TEŞEKKÜR ETTİLER
İzmit Belediyesi ve Biz İzmit’iz Platformu işbirliğinde gerçekleştirilen ve kent gündeminde herkesin büyük ilgi gösterdiği Mehmet Sadık Efe’yi anma etkinliği programına katılan Kocaelisporlu efsane futbolcular tarafında da büyük memnuniyetle karşılandı. Programa katılan efsane futbolcular başta organizasyonu gerçekleştiren İzmit Belediyesi ve Biz İzmit’iz Platformu olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti. Bu tür etkinliklerin devam etmesinin Kocaelispor’un geleceği açısından son derece önemli olduğunu belirten eski futbolculardan bazıları memnuniyetlerini dile getirdi.  
ÇOK MUTLU OLDULAR
Kocaelispor tarihinin ilk golünü atan Şehzade Ahmet lakaplı 74 yaşında sahaya çıkan Ahmet Asena, Zeki Kaya, Müfit Şenkal, Bülent Gemici, Veli Akbaş, Güvenç Kurtar, Engin Öztonga, Mahir Danabay ve Bozkurt Uslu Mehmet Sadık Efe’yi anma etkinliği programı hakkında önemli değerlendirmelerde bulundular. Eski futbolcular “Bu etkinlik sayesinde yıllardır görüşemediğimiz arkadaşlarla bir araya geldik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Eski dostlarımızla bir arada olmak bizi çok mutlu etti. Böylesi etkinliklerin devam etmesini diliyoruz” ifadelerine yer verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.