Efeler ilk devreyi 7. sırada tamamladı

Efeler ilk devreyi 7. sırada tamamladı

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde ter döken temsilcimiz Kocaeli BŞB Kağıtspor Voleybol, ligin ilk devresini 7. sırada tamamladı. İlk devrede istediği performansı yakalayamayan temsilcimiz ikinci devre için hazırlıklara başladı.

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadelesini sürdüren temsilcimiz Kocaeli BŞB Kağıtspor Voleybol takımı, hırsı ve isteğiyle öne çıkan takımlardan birisi niteliğinde. Temsilcimiz her karşılaşmasına çok motive bir şekilde çıksa da alınan sonuçlar ortada. Kalitesini ve oyun yapısını karşılaşmalara yansıtmakta güçlük çeken temsilcimiz ligde bir türlü istikrarı yakalayamadı.

8 MAĞLUBİYET 4 GALİBİYET

Temsilcimiz Kocaeli BŞB Kapıtspor Voleybol, bu sezon çıktığı 11 karşılaşmadan 4 galibiyet ve 7 mağlubiyet aldı. Temsilcimiz iç sahada oynadığı İstanbul BBSK karşılaşmasından 3-2, Saint Joseph karşılaşmasından ise 3-0’lık skorlar ile sahadan galip ayrıldı. İç sahada 2 kez galibiyet alan temsilcimiz 4 kez de mağlubiyet aldı. Temsilcimiz evinde Bigadiç Belediyespor’a 3-1, Alanya Belediyespor’a 3-0, Aydın Büyükşehirspor’a 3-2, Konya Büyükşehirspor’a ise 3-1 mağlup oldu. Dış sahada da nispeten aynı performansı sergileyen temsilcimiz, Ürgüpspor’u 3-0, Kütahya Belediyespor’u ise 3-0 yendi. Temsilcimiz dış sahada Hekimoğlu’na 3-0, Kula Belediyespor’a 3-2 ve Milas Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu. Bu sonuçlarla birlikte Kağıtspor Voleybol Takımı ligin ilk devresini 7. sırada tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.