Efeler deplasmana hazırlanıyor

Efeler deplasmana hazırlanıyor

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kocaaeli BŞB Kağıtspor, Cumartesi günü İstanbul BBSK ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kocaaeli BŞB Kağıtspor, oynayacakları 15. Hafta mücadelesi olan İstanbul BBSK karşılaşması için özel olarak hazırlanıyor. Ligde istikrarı yakalayamayan temsilcimiz üst basamaklara tırmanmak için bu karşılaşmadan galibiyet alması gerekiyor. Durumun ciddiyetinin farkında olan Efeler ise çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

EVİMİZDE GALİP GELMİŞTİK

Ligin 15. Haftası, Cumartesi günü oynanacak olan İstanbul BBSK karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz Kocaeli BŞB Kağıtspor, ligin 4. Haftasında evinde oynadığı İstanbul BBSK karşılaşmasından 3-2 galip ayrılmıştı. Karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz bu maça konsantre olmuş durumda. Geçtiğimiz hafta Ürgüpspor karşılaşmasında kıl payı galibiyeti kaçıran temsilcimiz bu maç için özel olarak hazırlanıyor. Çalışmalarını tesislerde sürdüren Kağıtpor voleybol takımı tam kadro bir şekilde maça bileniyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.