Eczacılar sandık başına gitti, başkan Arpacı seçildi

Eczacılar sandık başına gitti, başkan Arpacı seçildi

31.Bölge Kocaeli Eczacılar Odası’nda genel kurul heyecanı geçtiğimiz gün yaşanırken başkanlık seçiminde de Bilal Arpacı yeniden seçildi.

Kartepe Double Tree By Hilton Otel’de Genel Kurul toplantısını gerçekleştiren 31.Bölge Kocaeli Eczacılar Odası başkanlık seçimini geride bıraktı. Sabah saat 09.00’da başlayan ve akşam saat 17.00’da sona eren başkanlık seçimi için Yenişehir Mahallesi Yılmaz Sokak No:2/1’de yer alan oda binasına 5 adet seçmen sandığı kuruldu, üyeler tek tek gelerek oylarını kullanırken başkanlık için tek aday olan ve başkanlığa seçilen Bilal Arpacı 1 nolu sandıkta oyunu kullandı. Toplam 713 üyenin oy kullanma hakkı bulunduğu oda başkanlığı seçimlerinde Başkan Bilal Arpacı üyeleriyle bir araya gelerek sohbet etti.

 

 

kongre-008.jpg

 

 

YENİ DÖNEM MESAJINI VERDİ

31.Bölge Kocaeli Eczacılar Odası Başkanlığına yeniden seçilen Bilal Arpacı yeni döneme dair mesajını şu sözlerle verdi: “Ekonomik anlamda sıkıntılı bir döneme giriyoruz ve bizler bu dönemde sıkıntıların yaşanmaması adına çalışmalarımızı yapacağız, bunun üzerine çalışmalarımız olacak. Eczacıların günümüzdeki en büyük sıkıntısı ilaçlarda ki karlılık oranın düşüyor olması, 250 lira üzerindeki ilaçların fiyatları artmakta ve bu grupta yer alan ilaçlardan bizlerin karlılık oranı çok düşük. Bahsettiğim sıkıntıdan dolayı fiyat kararnamesinin düzeltilmesi için çalışma yapacağız, en önemli gündem maddemiz bu olacak” dedi. 31.Bölge Kocaeli Eczacılar Odası Başkanı Bilal Arpacı’nın yönetiminde şu isimler yer alıyor:

Bilge Yalçınkaya, Demet Sakallı, İrem Aydın, Mustafa Ezer, Dursun Yıldırım, Kemal Okay.

Denetleme Kurulu:Ayşe Sönmez Kılıç, Melek Bozdağ, Burak Özer, Onur Kurulu, İnci Dirimtekin, Şaduman Sevener, Üzeyir Korkmaz, Erdoğan Çankaya, Mehmet Burak Gürkan.

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.