Dursun’a  Yavuz Selim’de büyük destek

Dursun’a  Yavuz Selim’de büyük destek

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun Yavuz Selim Mahallesine konuk oldu. Recep Dursun, “Bir yola çıktık, artık sonuna geldik, 31 Mart akşamında beraber kazanacağız.” derken mahalle sakinlerinden Dursun’a tam destek gel

3-120.jpg

Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun Yavuz Selim Mahallesinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Senelerdir verdiği tapu mücadelesi nedeniyle mahallelilerden takdir toplayan Başkan Adayı Dursun, “Omuz omuza, yürek yüreğe çabaladık. Emek verdik, yan yana yürüdük, kendinizi alkışlamalısınız, örnek bir mücadele sergilediniz, hak ettiğiniz tapularınızı sizlere vereceğiz, artık son bir adım kaldı, 31 Mart akşamı seçimi birlikte kazanacağız.” dedi.

SİZLER MÜŞTERİ DEĞİLSİNİZ

Belediyelerin görevinin vatandaşa hizmet etmek olduğunu kaydeden Recep Dursun, “Belediyeler tüccar değildir. Vatandaşını müşteri göremez. Ben de tüccar değilim, bugüne kadar garibanın, haklının yanında duran bir hukukçuyum. Göreve gelir gelmez, altı aylık bir süre içerisinde tapularınız elinizde olacak. Önce tapunuzu alacaksınız, artından Yavuz Selim ve çevresi için hizmetlerimizi sizlerin istekleri doğrultusunda hızlı şekilde gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu.

RECEP DURSUN’UN YANINDAYIZ

Öte yandan gerçekleştirilen toplantıda Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun’a olan ilgi ve destek görülmeye değerdi. Erkek ve kadınların katıldığı toplantıda Başkan Adayı Recep Dursun’a mahalle sakinlerinin “Bugüne kadar bizler için verdiğiniz mücadelenin canlı şahidiyiz. Bizlerin isteği sonrasında aday olduğunuzu biliyoruz, bizler de sizin sonuna kadar arkanızdayız, sizin yanınızdayız.” sözleriyle destek vermeleri dikkatlerden kaçmadı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.