“Durmak yok yola devam”

“Durmak yok yola devam”

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Durmak yok yola devam. Siyasete devam edeceğiz ”dedi.

3-109.jpg4-097.jpg

AK Parti’nin Darıca Belediye Başkan adayı Muzaffer Bıyık,  mevcut belediye başkanı Şükrü Kabacak ve  AK Parti ilçe başkanı Ufuk Acay ile birlikte basın toplantısı düzenlendi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak basın toplantısında yaptığı açıklamada ''Dile kolay 15 yıl burada görev yaptık. Partimizin, milletimize bize verdiği emaneti çok şükür buralara kadar getirdik. Biz dava adamıyız. Hem partimize hem milletimize yakışacak hizmetler yaptık. Önümüzdeki günlerde 15 yılda gelinen noktayı kamuoyuyla paylaşacağız. Burada önemli olan bir hizmet yarışıdır. Muzaffer kardeşimize kolaylıklar diliyorum. Hiç kimse şunu beklemesin. Milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Durmak yok yola devam. Siyasete devam edeceğiz”dedi.          

BORÇSUZ BİR ŞEY YAPMAK MÜMKÜN DEĞİL

Belediyenin yaptığı borçlarla ilgili soruya yanıt veren Karabacak şunları ifade etti, “Yatırımları yapmak zorundasınız. Gelir getirecek bir çalışma ortamı yok. Devlete, piyasaya olan borçları fazladır. Borçsuz hiç bir şey yapmak mümkün değildir. Örneğin kültür merkezini borçlarla yaptık ve bunun borcu bitti. Hizmet üreteceksiniz ve borçları ödeyeceksiniz. Biz seçim vaatlerimizin yüzde 90’nını tamamladık. Revize ettiğimiz projelerimizde var. Seçim beyannamemize desteklerimiz olacak. Kroman Çelik Fabrikası’nın arazisinden şuanda olan köprünün aynısı inşa edilecek. Sanayi caddesinden D-100 bağlantısı gerçekleştirilecek. Altyapıları bitti, yapım işi de Muzaffer Bey’e nasip olacak inşallah. Darıca’nın giriş ve çıkış noktaları 8’e çıkacak. '' dedi.

BIYIK, “HİZMETLER SÜRECEK”

 Belediye Başkan adayı Muzaffer Bıyık ise,   Darıca’da mevcut hizmetlerin üzerine yenilerini eklemek için birlik ve beraberlik içinde çalışma yapacaklarını ifade etti. Bıyık, “Şükrü Karabacak başkanımız ile yeni projeler üzerine istişare yapıyoruz, kendisinden fikir alıyoruz.  31 akşam seçim kazanarak Darıca’ya gönül belediyeciliği yapacağız”dedi.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’da Şükrü Karabacak’ın önemli hizmetler yaptığını,  Muzaffer Bıyık’la bu hizmetlerin süreceğini ifade etti.

Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.