Durakta matematik öğrenecekler

Durakta matematik öğrenecekler

Durakta Matematik” projesi Gölcük’te hayata geçiyor.

 Öğrenciler proje kapsamında minibüs duraklarında karikatürlü ve resimli görsel afişler aracılığı ile eğlenerek matematik öğrenecekler. Projenin tanıtımı Amiral Sağlam Caddesi, Ziraat Bankası önündeki durakta 7 Kasım’da yapılacak.
Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteğiyle, Donanma İlkokulu tarafından “Durakta Matematik” eTwinning projesi Gölcük’te hayata geçiyor. Ülke genelinde uygulanan projeyle; öğrencilerin matematiğe karşı korkularını yenerek, ön yargıları yıkıp, matematiği sevdirmek hedefleniyor.

BELEDİYE DESTEĞİYLE

 “Durakta Matematik” projesi uygulaması Gölcük Belediyesi’nin desteği ile birlikte Donanma İlkokulu tarafından gerçekleştirilecek. 10 merkezi minibüs durağında öğrencilerin kolayca ve eğlenerek matematik işlemlerini öğrenmesi için karikatürlü ve resimli görsel afişler asılacak. Afişler uzun bir süre duraklarda kalarak birçok öğrenciye ulaşması sağlanacak.
7 KASIM’DA
Ayrıca 7 Kasım Perşembe günü Amiral Sağlam Caddesi, Ziraat Bankası önündeki minibüs durağında; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve ilçe protokolünün katılacağı açılış programıyla proje kamuoyuna tanıtılacak. Projenin büyük ilgi görmesi ve ilçe genelinde ses getirmesi bekleniyor.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.