Dur ihtarına uymayan araçtan uyuşturucu çıktı

Dur ihtarına uymayan araçtan uyuşturucu çıktı

Kandıra’da polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sonucu yakalanan bir araçta, değişik yerlerde zulalanmış uyuşturucu maddeler çıktı.

Kandıra’da polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sonucu yakalanan bir araçta, değişik yerlerde zulalanmış uyuşturucu maddeler çıktı. Şüphelinin uyuşturucu maddeleri temin ettiği adrese düzenlenen operasyonda ise satışa hazır halde çok sayıda uyuşturucu madde ve 2 adet av tüfeği ele geçirildi.

 

Kandıra’da polisin durumundan şüphelenerek “dur” ihtarında bulunduğu bir araç kaçmaya başladı. Polisler ile kaçan araç arasında yaşanan kovalamacanın ardından durdurulan araçtaki R.O. gözaltına alındı. Araçta ve şüpheli üzerinde yapılan aramalarda 1,78 gram matamfetamin, 4.20 gram sentetik uyuşturucu ve bazı uyarıcı madde ele geçirildi. Şüpheli şahsın uyuşturucu maddeleri temin ettiği tespit edilen U.B. isimli şahsın ikamet ve eklentilerinde yapılan aramada ise 2 adet yivsiz av tüfeği, 1 adet çalışır vaziyette hassas terazi, kilit mekanizmasına sahip şeffaf poşetler ve parça parça olmak üzere toplamda 218,07 gram esrar ve esrar tohumu ele geçirildi. Gözaltına alınan U.B. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.