Dünya Temizlik Günü’nde Çağdaşkent’i temizlediler

Dünya Temizlik Günü’nde Çağdaşkent’i temizlediler

Güzeltepe İlkokulu öğrenci ve velileri 18 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde TEMA Temsilcisi Selma Tutkun Acur öncülüğünde Çağdaşkent Mesire Alanı’nı temizledi

1-409.jpg

TEMA Vakfı Çayırova temsilcisi Öğretmen Selma Tutkun Acur öncülüğünde 18 Eylül Dünya Temizlik günü sebebiyle “Çöp Toplama Etkinliği” düzenlendi. Güzeltepe İlkokulu öğrenci ve velileri, Çayırova Çağdaşkent Mesire Alanındaki çöpleri birlikte topladılar. Toplanan çöpler öğrenciler tarafından ayrıştırılarak geri dönüşüme kazandırılabilecek olanlar geri dönüşüme gönderildi. Çöp toplama etkinliğine Güzeltepe İlkokulu Müdür Yardımcıları Gökhan Köken ve  Avnibey Çeğil de katıldı.

 

YİNE KİRLENECEK AMA…

 

2-20210919103539.jpg

 

TEMA Vakfı Çayırova Temsilcisi Öğretmen Selma Tutkun Acur “ Bugün Çağdaşkent Mesire Alanı’nı temizledik. Belki bir hafta sonra yine kirlenecek ama hiçbir zaman etkinliğimize katılan çocuklarımız ve velilerimiz kirletmeyecek” dedi. Güzeltepe İlkokulu Müdür Yardımcıları Gökhan Köken ve  Avnibey Çeğil de, “Öğretmenimizi, duyarlı yöneticilerimizi, velilerimizi ve etkinliğe katılan tüm öğrencilerimiz kutluyoruz. İyi ki varsınız çocuklar” diyerek tebrik etti.

 

3-643.jpg4-565.jpg5-350.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.