Dünya Çiftçiler Günü kutlandı

Dünya Çiftçiler Günü kutlandı

Dünya Kooperatifçilik Günü münasebetiyle Marmara Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifleri Üst Birliğince düzenlenen ‘Zaman Birlik Olma Zamanı’ temalı tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik Akçakoca Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır, Kocaeli İl Ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya, Marmara Kadınlar Kooperatifleri Birliği Genel Başkanı Nuket Özcan ve Kooperatif üyeleri ile Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz ve davetliler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, Marmara Kadınlar Kooperatifleri Birliği Genel Başkanı Nuket Özcan’ın selamlama konuşmaları ve girişimcilerin faaliyet alanları ile ilgili yaptıkları çalışmalarını tanıtıcı filmin izlenmesiyle devam etti. Valimiz Seddar Yavuz’un selamlarını ve başarı dileklerini ileterek konuşmalarına başlayan Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır, “Türk kadını güçlüdür ve başarılıdır. Türk kadını toplumun her katmanında aldığı görevlerle kendini ispat etmiştir.

“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”

Üretim ve kooperatifleşme anlayışıyla da kendilerini gösterdiklerine ve başarılı oluklarına bir kez daha burada şahit olduk. Sayın Valimizin talimatlarıyla, siz değerli arkadaşlarımızın üstün gayretlerini daha da geliştirmek, kadınlarımızı toplumun her sahasında her katmanında başarılarını arttırmalarına vesile olmak için her türlü desteği vermeye hazırız. Bu kadar kısa bir sürede olağanüstü ve çok başarılı işler yapılmış. Sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.  Konuşmaların ardından Marmara Kadınlar Kooperatifleri Birliği Genel Başkanı Nuket Özcan’ın Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır ve protokol üyelerine hediye takdim etmesiyle program son buldu. 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

 

manset-1-010.jpeg

 

manset-3-021.jpeg

 

manset-4-007.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.