Dün böyleydi bugün böyle oldu

Dün böyleydi bugün böyle oldu

  Gebze Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi 2231/1 sokakta 3 bin 500 metrekarelik arazi üzerine 2011 yılında lunapark yapılmıştı. Ancak...

 

 

Gebze Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi 2231/1 sokakta 3 bin 500 metrekarelik arazi üzerine 2011 yılında lunapark yapılmıştı. Ancak aradan iki yıl gibi bir sürenin ardından yapılan lunaparktan geriye boş bir arazi kaldığını iddia eden mahalle sakinleri yapılan parkın akıbetini sordular. 

 

PROJELERİNDEN BİRİ OLARAK GÖZÜKÜYOR

 

2011 Ağustos ayında hizmete giren alan çocuklar ve yetişkinler için oyun setleriyle donatılan alanın Ramazan şenlikleri için yapıldığını iddia eden mahalle sakinleri, “Ramazan şenlikleri için yöre dernekleri şölen yapmaları için bu alan yapılmıştı. Ancak şenlikler bittikten sonra hem yapılan lunaparkı hem de dernekler için yapılan yerleri söktüler. Gebze Belediyesi’nin resmi internet sitesinde projeler arasında olan bu lunaparkın neden kaldırıldığını merak ediyoruz? Mahalleliler olarak yapılan parkın geri getirilmesini istiyoruz” şeklinde görüş belirttiler. 

 

ÇÖP VE OTOPARK ALANI OLDU

Yapılan yere çok büyük masraflar harcandığını iddia eden mahalle sakinleri, “Yapılan yerin kalıcı olacağını ve her yıl Ramazan şenliklerinin burada yapılacağını açıklanmıştı. Ancak bir yıl yapıldı ardından yapılan yapılar söküldü şimdi ise vatandaşlar burayı otopark olarak kullanıyorlar. Sadece otopark olarak da değil. Çöplerini getirip bırakanlar da oluyor. Gebze Belediyesi’nde buraya bir park yapmasını istiyoruz” diye talepte bulundular. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.