Düğün Sevinci Yasa Dönüştü! Kızının Düğün Günü Hayatını Kaybetti

Düğün Sevinci Yasa Dönüştü! Kızının Düğün Günü Hayatını Kaybetti

Kocaeli Körfez İlçesinde oturan Bekmez ailesinin en mutlu günü, acıya dönüştü. Belgin Bekmez, kızının düğününde fenalaşıp, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kocaeli Körfez İlçesi Hacıosman Mahallesi'nde ikamet eden Bekmez ailesinin en mutlu günü acı bir şekilde noktalandı. Kızının düğün günü rahatsızlanan 59 yaşındaki Belgin Bekmez, hastanede yapılan ilk müdahalesinin ardından taburcu oldu ve kızının düğününe katıldı. Ancak, düğün esnasında tekrar rahatsızlan Bekmez, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

TEKRAR FENALAŞTI

Körfez İlçesinde geçtiğimiz Cumartesi günü yaşanan acı olay, iddialara göre şu şekilde gelişti. Belgin Bekmez, kızının düğün günü rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan ve ilk müdahaleleri yapılan Bekmez, daha sonra kızının düğününe katıldı. Ancak, düğünde tekrar fenalaşarak yeniden hastaneye kaldırıldı. Bekmez, ikinci kez hastaneye kaldırıldığında yapılan tetkikler sonucunda akciğerinde pıhtı oluştuğu belirlendi.

KURTARILAMADI

Düğünün hemen sonrasında kızı tarafından hastanede ziyaret edilen Bekmez, daha sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Evli ve üç çocuk annesi olan Belgin Bekmez'in cenazesi Yarımca Hacıosman Camii'nde kılınan öğle namazının ardından İlimtepe Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.