Düğmeciler’deki futbol sahası hasretini bitiyor

Düğmeciler’deki futbol sahası hasretini bitiyor

İzmit Belediyesi, futbol oynamak için şehir merkezine gitmek zorunda kalan gençlerin talebi üzerine Düğmeciler Mahallesi’nde futbol sahası yapımına başladı

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kent genelinde park ve yeşil alanların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının yanı sıra vatandaşların taleplerine de geri dönüş yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, Düğmeciler Mahalle Muhtarı Nüsret Tezcan ve mahalle sakinlerinin futbol sahası isteğine kayıtsız kalmadı. Gençlerin ve çocukların spor yaparak keyifle vakit geçireceği çim zeminli futbol sahası çalışmaları başladı. 

 

“GENÇLERİMİZ ŞEHİR MERKEZİNE GİDİYORDU”

625 metrekare çim zemin futbol sahasının yanı sıra 125 metrekare sert zeminin yapılacağı alanda her ayrıntı özenle düşünülerek hayata geçirilecek. Halı saha özlemlerine son verildiğini belirten Düğmeciler Mahalle Muhtarı Nüsret Tezcan, “Muhtarlıkta ilk dönemim. Çocukluğumdan beri isteğim bu köyde bir futbol sahası olmasıydı. Köyde yaşayan gençlerimiz hep şehir merkezine gitmek zorunda kalıyordu. 

 

“CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Biz halı saha özlemi çekiyorduk. Sağ olsun Fatma Başkanımız köyümüzü ziyaret ederek taleplerimizi dinledi. Köyümüze bir futbol sahası istediğimizi Başkanımıza iletti. Kendisi de bize hak verdi. Bizim köyümüze böyle bir tesis kazandıracağı için Başkanımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizim hayal edemeyeceğimiz şeyleri bize sundu” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.