Dr. Tandoğdu’dan Öğüt ve Koç’a tam destek

Dr. Tandoğdu’dan Öğüt ve Koç’a tam destek

 CHP Çayırova eski Belediye Başkan Adayı Dr. Hamit Tandoğdu’dan, ismi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçen Milletvekili Ensar...

 

CHP Çayırova eski Belediye Başkan Adayı Dr. Hamit Tandoğdu’dan, ismi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçen Milletvekili Ensar Öğüt’e tam destek geldi. CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne Ensar Öğüt’ü aday yapması halinde partinin mutlak zafer kazanacağına inancının tam olduğunu dile getiren Tandoğdu, “Önümüzdeki seçimler hem bölgemiz, hem de ülkemiz için çok önemlidir. Dolaysıyla birlik olmanın vakti gelmiştir. Kitleleri peşinden sürükleyecek, sorunlara hâkim, proje üretecek ekibe ihtiyaç var. Kocaeli’nde sorunlar diz boyudur. Büyük hamlelere ihtiyaç var. Devası kentimizi şahlandıracak donanımlı bir Büyükşehir adayı ile CHP seçimlerin galibi olabilir. Ensar Öğüt vekilimizde tüm bu özellikler mevcut” dedi.

KOÇ’LA BİR BÜTÜNÜZ

 

2009 seçimlerinde CHP’nin Çayırova Belediye Başkan Adayı olan Dr. Hamit Tandoğdu, Çayırova’ya yönelik değerlendirmelerde de bulundu. Tandoğdu, geçtiğimiz günler sonuçlanan ön seçim sonrası Timur Koç’un aday çıkmasına ilişkin konuşurken de, ‘’Ön seçimde partililerimiz iradesini ortaya koyarak Timur Koç’la yarışa girme kararı vermişlerdir. Ortaya güçlü bir tablo çıkmıştır. CHP’lilerin Çayırova’da kenetleşme dönemidir.  Ortada ne bir kırgınlık vardır, ne de artık bir parti içi yarış. Şimdi tek hedefimiz Çayırova’da seçimleri kazanmaktır. Timur Koç’la birlikte CHP bir bütündür, o bütünlük partimizi iktidara taşıyacaktır. Her birimiz sadece elimizi değil, tüm bedenimizi taşın altına sokarak seçimleri kazanmak zorundayız. Çayırova’nın çağdaş ve modern kentleşmesi, halkımızın yaşanabilir bir kentte nefes almaları için bunu yapmak zorundayız’’ şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.