Dr. Mehmet Karakum toprağa verildi

Dr. Mehmet Karakum toprağa verildi

Yakalandığı Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp uzmanı Dr. Mehmet Karakum toprağa verildi.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp uzmanı Dr. Mehmet Karakum, yakalandığı Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

Acı haberi paylaşan hastane yönetimi, açıklamada şu bilgileri verdi; “Hastanemiz Acil Tıp Uzmanlarından Dr. Mehmet Karakum hocamız bir süredir Covid-19 hastalığıyla tedavi görmekte idi. Değerli hocamızı kaybettiğimizi öğrenmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Tüm personelin hasta ve hasta yakınlarından da büyük sevgisini kazanmış olan hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz. Sağlık camiamıza ve hastanemize başsağlığı dileriz.”

Evli ve  2 çocuk babası olan Dr. Mehmet Karakum  için  önce görev yaptığı  Darıca  Farabi Eğitim ve Öğretim Hastanesi önünde tören düzenlendi.   Buradaki törene  Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hastane başhekimi Mustafa Güneş ile çalışma arkadaşları ve hastane personeli yer aldı. 

Daha sonra mezarlıkta düzenlenen cenaze namazına Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş ile çalışma arkadaşları ve  yakınları katıldı.

Başhekim Mustafa Güneş burada yaptığı konuşmada acılarının çok büyük olduğunu belirterek  salgın konusunda herkesi sorumluluk içinde davranması gerektiğini söyledi.

Dr. Mehmet Karakum  kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Gebze Yeni Haber Gazetesi olarak Dr. Mehmet Karakum’a Allahtan rahmet yakınlarına ise başsağlığı diliyoruz.

Detaylar gelecek...

img-20201203-wa0017.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.