Dr.Kenan Alioğlu son  yolculuğuna uğurlandı

Dr.Kenan Alioğlu son yolculuğuna uğurlandı

Koronavirüsten ötürü hayatını kaybeden Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr.Kenan Alioğlu son yolculuğuna uğurlandı

toren-2-001.jpg

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr.Kenan Alioğlu son ve ebedi yolculuğuna görev yaptığı hastaneden uğurlandı. Dr.Alioğlu hastane personeli, hasta ve hasta yakınları tarafından sevilen işini her zaman önemseyen ve muntazam yapan bir hekim olarak tanınıyordu. Dr.Alioğlu’nun ani ölümü tüm sevenlerini ve mesai arkadaşlarını yasa boğdu.

toren-3-001.jpg

Dr. Alioğlu’nun naaşı görev yaptığı Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilerek buradaki mesai arkadaşlarından helallik istendi. Cenaze törenine, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Yüksel Pehlevan, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Serhat Karatepe, AKP Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Darıca Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ulaş Doğan, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr.İlhan Kadıoğlu , Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Prof.Dr. Mustafa Güneş, hastane yönetim ekibi, il ve ilçe protokolü, hastanede birlikte görev yaptığı eski-yeni hekim arkadaşları, sağlık çalışanları ve sevenlerinin katıldı Dr. Kenan Alioğlu son yolculuğuna dualar ile uğurlandı. Hastanedeki tören sonrası İzmit’te toprağa verildi.

toren-4-001.jpgtoren-5-001.jpgtoren-6-001.jpgtoren-7-001.jpgtoren-8.jpgtoren-9.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.