“Dört yıldır neredeydiniz”

“Dört yıldır neredeydiniz”

 Gebze Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında Cephe İyileştirme Projelerinin yerinde uygulanmasına ilişkin Çevre Sağlık-Plan Bütçe ve Hukuk...

 

Gebze Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında Cephe İyileştirme Projelerinin yerinde uygulanmasına ilişkin Çevre Sağlık-Plan Bütçe ve Hukuk Dilekçe Komisyonu’nun ortak raporuna tepki gösteren muhalefet üyelerine, “Bu projeyle ilgili olarak değerlendirme toplantıları yaparken neredeydiniz?” şeklinde sordu.

Aralık ayı meclis toplantısı dün meclis salonunda Adnan Köşker başkanlığında toplandı. Açılış ve yoklama ile başlayan mecliste toplam sekiz madde görüşülerek karara bağlandı. Gündemin dördüncü maddesi olan Çevre Sağlık-Plan Bütçe ve Hukuk Dilekçe Komisyonu’nun ortak raporu olan ve cephe düzenlemesi yapanlara belediye tarafından yardım yapılmasına muhalefet partisi sözcüleri tepki gösterdi. Tepkilerin haklı olduğunu belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bu konuyla ilgili olarak toplantılar yaparken sizler neredeydiniz?” şeklinde tepki gösterdi.

İMAR PLANINA TEPKİ

 

Gündemin üçüncü maddesi olan İmar planı tadilatı ile ilgili imar komisyonu raporlarıyla ilgili olarak CHP Grup sözcüsü Cihangir Orhan, “Alınan bu karar etik değildir. İnşaat bitmiş gelip ruhsat istiyorsunuz. Ayıptır, bizi ve bu meclisi ne sanıyorlar?” şeklinde görüş belirtti. Meclisin gündem dışı kısmında söz alan MHP’li Hasan Hacıoğlu, “Gebze belediyesi bütçesiyle sadece AKP teşkilatlarını Çanakkale’ye götürmekten başka bir hizmete harcamıyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.