Dönüşüm ve değişimi DEVA gerçekleştirecek

Dönüşüm ve değişimi DEVA gerçekleştirecek

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi, “Türkiye’nin değişim ve dönüşümünü DEVA Partisi’nin sahip olduğu güçlü kadrolarla gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi, “Türkiye’nin değişim  ve  dönüşümünü DEVA Partisi’nin sahip olduğu güçlü kadrolarla gerçekleştireceğiz” diye konuştu. DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’na bir ziyaret etti.  Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş ve parti yöneticileriyle biraraya gelen  Adem Koç daha sonra  genel ve yer gündeme dair açıklamalarda bulundu.

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç  yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“İstanbul Sözleşmesi konusunu parti olarak sahipleniyoruz. Sözleşmesinin kalkmasını doğru bulan ve sözleşmeyi hiç okumamış çok büyük bir kitle var. Doğru bir çerçeve ile imza atılmış bir sözleşme ama şuan yapılan algı çalışmasıyla yanlış lanse ediliyor. Bu karardan dönülmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.

ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Ekonomik olarak yaşanan gelişmeler de ortada. Yapılan hamleler, istifalar, sözleşme fesihleri, mevcut iktidar hep bir hesap kitap peşinde. Bizler bu ülkenin evlatlarıyız ve bu ülkeye sahip çıkacağız. Türkiye’nin değişim ve dönüşümünü DEVA Partisi’nin sahip olduğu güçlü kadrolarla gerçekleştireceğiz. Merkezdeki güçlü kadrolarımıza, yerel olarak da destek sunmamız gerek. Başka bir Türkiye yok, el birliği ile ülkemizi daha güçlü yarınlara DEVA Partisi olarak taşıyacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.